SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Ücretsiz PUBG Lite !PUBG Lite Türkiye nasıl oynanır? PUBG Lite ön kayıt başvurusu nasıl yapılır? Sistem gereksinimleri nelerdir?-PUBG Lite İndir

Ücretsiz PUBG Lite !PUBG Lite Türkiye nasıl oynanır? PUBG Lite ön kayıt başvurusu nasıl yapılır? Sistem gereksinimleri nelerdir?-PUBG Lite İndir
Bu haber 22 Mayıs 2019 - 12:17 'de eklendi.

Bilgisayar ve mobil versiyonu ile dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG’nin Lite versiyonunun Türkiye çıkış tarihi belli oldu. Bilgisayar kısmında istediği yüksek sistem gereksinimlerinden dolayı oynayan insan sayısı kadar oynamayan insan sayısının da bulunmasından dolayı yapımcılar tarafından ‘Lite’ versiyonu hazırlandı.Ücretsiz PUBG Lite, ‘PUBG Lite ne zaman çıkacak?’ ‘PUBG Lite sistem gereksinimleri neler?’ İşte bu soruların cevapları…

PUBG Lite Türkiye ne zaman çıkacak soruları çığ gibi büyüyor. Dünyada hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan PUBG’nin yeni versiyonu Lite için geri sayım başladı. Türkiye’de de milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG Lite için ön kayıt rekoru kırıldı.

PUBG LİTE TÜRKİYE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Uzun zamandır beklenen PUBG Lite 23 Mayıs tarihinde kullanıcılarla buluşacak.

Ücretsiz PUBG Lite Türkiye için 23 Mayıs’tan itibaren oynanabilir olacak.

PUBG LİTE ÖN KAYIT NASIL YAPILIR?

PUBG Lite sürümünü deneyimlemek için ön kayıt oluşturmanız gerekiyor. Ön kayıtlar ise PUBG Lite resmi internet sayfasına ulaşarak hemen başvuruda bulunabilirsiniz. PUBG Lite ön kayıt başvuruları ise devam ediyor.

PUBG LİTE NASIL İNDİRİLİR, SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELERDİR?

İlk olarak bir PUBG hesabına sahip olmanız gerekiyor. Buradan ulaşabilirsiniz. Hesabınızı açtıktan sonra Buradaki link üzerinden PC’nize Lite sürümünün kurulum dosyasını indirin. Dosyayı bilgisayarınıza kurun ve giriş yapmadan kapatın.

Henüz yalnızca Tayland için sunulan oyunu indirmek için VPN kullanmanız gerekiyor. VPN ile bölgenizi Tayland olarak ayarladıktan sonra indirmiş olduğunuz PUBG Lite’ı açın. Karşınıza çıkan sayfaya üyelik bilgilerinizi girin. Ardından pencerenin sol alt köşesinde yer alan turuncu butona tıklayın.

Son olarak oyuna giriş yapabilmek için denetim masasından saat ve zaman dilimini Bongkok olarak ayarlamanız gerekiyor. Tüm bu adımları gerçekleştirdikten sonra PUBG Lite’ı oynayabilirsiniz.

PUBG LITE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i3 2.4GHz
RAM4GB
GPUIntel HD Graphics 4000
HDD4GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i5 2.8GHz
RAM8GB
GPUNVIDIA Geforce GTX 660 or
AMD Radeon HD 7870
HDD4GB

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER