SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Trump’tan çarpıcı çıkış….

Trump’tan çarpıcı çıkış….
Bu haber 22 Haziran 2020 - 11:00 'de eklendi.

ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin Venezuela’da desteklediği Juan Guadio’yu ters köşede bırakan bir açıklamada bulundu. Trump, “Maduro görüşmeyi istiyor. Ben de görüşmelere karşı değilim” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump katıldığı bir televizyon programında ülkesi ile Venezuela arasındaki gerginliğe yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Juan Guaido.

Trump, ABD’nin desteğiyle Venezuela’da kendisini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido’yu ters köşede bırakırken, “Onunla da olur, onsuz da. Ama Venezuela’da yaşananlara son derece karşıyım” dedi.

‘MADURO GÖRÜŞMEK İSTİYOR’

Trump, Maduro ile görüşme ihtimalinin sorulması üzerine, “Maduro görüşmeyi istiyor ve ben de görüşmelere karşı değilim. Bu zamana kadar çok az görüşme tekliflerini geri çevirdim” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER