SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Kediye tecavüz eden adamdan bir rezillik daha!

Kediye tecavüz eden adamdan bir rezillik daha!
Bu haber 04 Haziran 2019 - 10:29 'de eklendi.

ABD’nin Arizona eyaletinde bu yılın başında kedisine tecavüz ettiği için gözaltına alınan Michael C. Navage’in başı yine dertte… 40 yaşındaki Navage’in reşit olmayan bir kızla ilişkiye girmeye çalıştığı iddia edildi.

Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre; Navage’ın geçen hafta buluşmak istediği 14 yaşındaki kız aslında gizli polisti. Hakkında dava açılan Navage’a, reşit olmayan kızı cinsel istismarda bulunmak için ayartmak ve cinsel saldırı teşebbüsü ile uyuşturucu bulundurmaktan da iki suçlama yöneltildi.

Navage’ın yakalanmasına giden süreç şöyle işledi: Mesa kentinde bir dedektif, çöpçatanlık sitesinde kendisine bir profil oluşturdu. İddiaya göre; Navage da o profille iletişime geçti. Karşısındaki kişinin 14 yaşında olduğunu öğrenen Navage, cinsel içerikli mesajlar göndermeye ve buluşma planları yapmaya başladı.

Durumun ortaya çıkması üzerine gözaltına alınan Navage’ın evinde metamfetamin de bulundu. Hayvana tecavüz, hayvana şiddet ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından yargılandığı davayı bekleyen Navage’ın, Mesa Hapishanesi’ne koyulduğu belirtildi. Navage’ın kefaletle serbest kalma olasılığı da bulunmuyor.pol

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER