SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu Nerelidir? Survivor’a 2019 sezonunda geri dönen Hakan Hatioğlu!

Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu Nerelidir? Survivor’a 2019 sezonunda geri dönen Hakan Hatioğlu!
Bu haber 26 Mayıs 2019 - 15:04 'de eklendi.

Survivor 2019’a sonradan katılan isimler arasına adını yazdırmayı başaran  Hakan Hatipoğlu ile birlikte yarışmaya Adem Kılıççı, Ogeday Girişken, Atakan Arslan, Damla Can ve Nagihan Karadere de katıldı. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Survivor Hakan “Var Mısın Yok Musun?” adlı yarışma programına katılmasının ardından hem kariyerinde hem de özel hayatında önemli değişiklikler yaşamıştı. Aynı programda yer alan Gizem Hatipoğlu ile tanışan Hakan yarışma sonrasında Survivor macerasında da yer almıştı. Peki, Survivor ünlüler takımıyarışmacısı olarak başladığı programa gönüllüler kadrosunda devam eden Hakan Hatipoğlu kimdir?

 

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU’NUN HAYATI

Yarışma için yaptığı hazırlıkları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine aktaran Hakan, “Var Mısın Yok Musun?” adlı yarışma programında tanıştığı Gizem Hatipoğlu ile yarışmadan kısa bir süre sonra dünya evine girmişti. İkilinin evli olduğu dönemde Survivor’a katılan Hatioğlu, burada eşine karşı duyduğu özlemi sıklıkla dile getirmiş ve performansı ile ön plana çıkan isimler arasında yerini almıştı. Yarışma programında meydana gelen önemli anların paylaşıldığı ve yorumlandığı “Survivor Panorama” adlı özel programın sunuculuğunu da üstlenen Hatipoğlu, programda yarışmadan elenen isimleri ağırlayarak onlara sorular yöneltmişti.

All Star’ın ilk sezonunda Turabi ile defalarca kavga etme aşamasına gelen Hatipoğlu, diğer yarışmacıların araya girmesiyle sakinleşmişti. Yeni sezonda atılacak adımlar çerçevesinde ikilinin yaşayacağı diyaloglarsa şimdiden merak konusu oldu. Yarışmacı için yapımcı firmadan yapılan özet açıklama ise şöyle; İsmimi ilk kez ‘Var Mısın, Yok musun’ ile duyuran Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979’da Çanakkale’de doğdu.

Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde eğitim aldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor’da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Milli Takımı’nda yer alan Hatipoğlu, Survivor 2010 sezonunda ve Survivor All Star’da öne çıkan isimlerden biriydi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER