SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İSTANBUL’UN FOTOĞRAF HAFIZASI BÜYÜKÇEKMECE’DE SERGİLENDİ

İSTANBUL’UN FOTOĞRAF HAFIZASI BÜYÜKÇEKMECE’DE SERGİLENDİ
Bu haber 03 Kasım 2026 - 11:10 'de eklendi.

İstanbul Büyükçekmece Fotoğraf Günleri kapsamında, BÜFOD organizasyonuyla düzenlenen İstanbul Dernekleri Karma Fotoğraf Sergisi, sanatseverlerle buluştu.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan sergide; ANAFOD, BEYFOTODER, BÜFOD, FOTOGEN ve İFSAK üyelerinin objektifinden yansıyan birbirinden özgün kareler, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Fotoğraf tutkunları sergiye yoğun ilgi gösterdi

Beş fotoğraf derneğinin üyelerinin çalışmalarının yer aldığı sergide, birbirinden farklı temalarda çekilmiş çok sayıda fotoğraf yer aldı. Yaşamın içinden kesitlerin, kent manzaralarının ve günlük yaşamdan farklı anların yer aldığı eserler, ziyaretçilere farklı perspektifler sundu. Açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören sergi, fotoğraf sanatına gönül veren isimleri ve sanatseverleri Büyükçekmece’de bir araya getirdi. İstanbul Dernekleri Karma Fotoğraf Sergisi, Büyükçekmece AKM İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde 6 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +8°
L: +5°
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+7° +6° +6° +9° +11° +13°
+4° +3° +4° +4° +6° +8°
İLGİLİ HABERLER