SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Bahçekapılı: “Muhtarlık ek işimiz değil, Tek İşimiz olacak”

Bahçekapılı: “Muhtarlık ek işimiz değil, Tek İşimiz olacak”
Bu haber 14 Mart 2019 - 11:22 'de eklendi.

Muhtarlık Üretmek ister, Emek ve Cesaret ister diyerek Muhtarlığa soyunan Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar adayı İrfan Bahçekapılı, “Muhtarlık ek işimiz değil, Tek İşimiz olacak” diyor…

“Alo Muhtarlık hattı”

Yakalaşan yerel seçimler öncesi gazetemize seçim çalışmaları ile ilgili konuşan Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar adayı eski Büyükçekmece kaymakamı özel korumalarından emekli polis memuru İrfan Bahçekapılı, “Ben kişilerle değil hizmetlerle yarışım. İyi ve kaliteli hizmet Fatih Mahallesi’nin de hakkıdır” biz göreve geldiğimizde mahallemizde Alo Muhtarlık hattı kurarak 7/24 hizmet sağlayacağız dedi.

Fatih Mahallesi’ne hizmet için yola çıktığını anlatan İrfan Bahçekapılı, yaşadığı mahalleye değer katmak için muhtarlığa talip olduğunu belirtti. Bahçekapılı, “32 yıl polis mesleğini sürdürdüm yaklaşık 1 senedir de emekli oldum. Bu süre içerisinde devlet dairesinde kazanmış olduğum tecrübelerle mahalleme geri dönüşüm hizmet olarak yapmayı istiyorum. Son 6 yıl da Büyükçekmece Kaymakamlık özel korumalığı yaptım. Bu alanda Büyükçekmece idaresi ve yerel idaresinde olan ilişkilerde bilgi sahibiyim. Kazandığım takdirde bu bilgi ve birikimi mahallem için kullanmayı istiyorum” ifadelerini kullandı. Muhtarlık cesaret ister Muhtarlığın üretmek cesaret ve emek istediğini vurgulayan Bahçekapılı, “Ben bunların hepsine sahibim. Fatih Mahallesi için cesaretliyim, emek vermeye ve üretmeye hazırım. Mahallemiz için şimdiye kadar hazırladığımız 17 adet taahhütlerimiz var. Alo Muhtarlık hattı kuracağız, hukuki danışmanlık hizmeti vereceğiz, uyuşturucuya karşı gençlerimizi bilinçlendirecek, çocuklarımız için yeni oyun alanları ve parkların yapılması için çalışacağız. İŞKUR aracılığıyla gençlerimizi iş sahibi yapmaya çalışacak, kentsel dönüşüm mağdurlarına destek vereceğiz. Bunun gibi birçok önemli vaatlerimizle göreve talibiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER