SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Başkan Akgün, meclis üyesi Kerem Ereke’nin nikahını kıydı

Başkan Akgün, meclis üyesi Kerem Ereke’nin nikahını kıydı
Bu haber 17 Haziran 2019 - 15:03 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün belediye meclis üyesi Kerem Ereke’nin nikahını kıydı.

 

“Mutlu bir yaşam sürdürmenizi diliyorum”

Kerem Ereke ve İlay Güler’e bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Akgün, “Yeni dönem meclis üyemiz Kerem ve kımızı İlay’ı tebrik ediyorum. Vatanımıza hayırlı çocuklar dünyaya getireceklerinden şüphem yok. Genç kardeşlerime mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Her iki aileyi de tebrik ediyor, huzurlu yuvalarında mutlu bir yaşam sürdürmelerini diliyorum” ifadesini kullandı.

Düğüne katılım çok yoğun oldu

Başkan Akgün nikah akidini gerçekleştirdikten sonra evlilik cüzdanını İlay Güler’e takdim ederek hediyelerini takdim etti.

Başkan Dr. Hasan Akgün’ün nikah memurluğu yaptığı düğüne CHP İstanbul Milletvekili Abidin Zeynel Emre, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Bahçeşehir kurucu Belediye Başkanı Kemal Aydın ve belediye meclis üyeleri katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER