SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

YILMAZ: SİLİVRİ’Yİ UNUTANLARI SİZ DE UNUTUN

YILMAZ: SİLİVRİ’Yİ UNUTANLARI SİZ DE UNUTUN
Bu haber 15 Mart 2019 - 11:35 'de eklendi.

Akören’de vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Herkesin huzurunda söylüyorum, muhtarlar benim belediye başkan yardımcım gibi görev yapacaklar” dedi. Yılmaz, yöresel ürünler pazarı ve mezbahane projesi için de söz verdi.

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmalarına Akören halk buluşması ile devam etti. Yılmaz’a, AK Parti 24.Dönem İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin’in karşıladığı Cumhur İttifakı heyeti vatandaşlardan ilgi gördü.

BOZOĞLU, SİLİVRİ’Yİ KURTARILMAYI BEKLEYEN HASTAYA BENZETTİ
AK Parti İlçe Bozoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları dışında hiçbir hizmet yapılmadığını belirterek, Cumhur İttifakı adayı Volkan Yılmaz’ın kazanmasıyla hasretle beklenen hizmetlerin geleceğini ifade etti. Silivri’yi kurtarılmayı bekleyen hastaya benzeten Bozoğlu, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından bir şekilde kalp masajı yapılarak hayatta tutulmaya çalışıyor. Bir doktorun gelmesini ve stent takılmasını anjiyo yapılmasını bekliyor. Yani doktorunu bekliyor, o doktor da inşallah Volkan Yılmaz olacak” dedi.

DALYAN: AK PARTİ, SÖZ VERDİYSE YAPAR
Milletvekili Gülay Dalyan ise “AK Parti hiçbir zaman acak ecek diyerek vatandaşı oyalamadı. Yaptı diyerek söz verilen tüm hizmetleri hayata geçirdi. Bugün yapılacak dediğimiz hizmetler yapılıyorsa, Volkan Yılmaz başkanımızın da burada yapılacak dediği tüm hizmetler yapılacaktır” diye konuştu.

YILMAZ: SİLİVRİ’Yİ UNUTANLARI SİZ DE UNUTUN
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yerel kalkınma yatırımları başta olmak üzere gıda, tarım ve hayvancılık üzerine yapılacak projelerini ifade etti. İlçeyi sadece çarşı merkezinden ibaret görmediklerini söyleyen Yılmaz, “Silivri’yi sadece şehir merkezi görenler buraları unuttular. Ama sizi unutanları 31 Mart’ta sizler de unutun ki yaptıkları hataların farkına varsınlar” mesajı verdi.

“ESKİ AKÖREN’İ ARAR OLDUNUZ”
Köylerdeki sorunların çözülmediğini aktaran Yılmaz, “Her geçen gün büyüyen problemler, bırakın çözülmeyi halının altına süpürülmeye devam ediyor. Seçim kampanyama başladığım günlerde hiçbir adaya çamur atmadan siyaset yapacağım, söz verilen ama yapılamayan hizmetleri sizlere de ifade edeceğim dedim. Akören’de taş üstüne taş koyan muhtarlarımdan, azalarımızdan ve de belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Ama görüyoruz ki belediyeye bağlanmadan önceki Akören mi, bugün ki Akören mi diye sorsam, eski Akören dersiniz. Çünkü sizleri unuttular” şeklinde konuştu.

“MUHTARLAR YARDIMCIM GİBİ GÖREV YAPACAK”
Yılmaz, “Herkesin huzurunda söylüyorum, muhtarlar benim belediye başkan yardımcım gibi görev yapacaklar” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Gözüm kulağım elim, muhtarlarım sayesinde burada olacak. Bana ulaşamamak gibi bir durum söz konusu olmayacak. Belediye yokuş yeri değil iniş yeri olacak. Belediyeye geldiğinizde bir abi bir dayı bir amca aramak zorunda kalmayacaksınız; çünkü benim kapım herkese açık olacak.”

YÖRESEL PAZAR VE MEZBAHANE PROJESİ
Tarım, hayvancılık ve gıda ile ilgili ‘yöresel Pazar’ projesini aktaran Yılmaz, üreticiyle tüketiciyi bir araya getireceklerinin altını çizdi. Diğer yandan ilçede olmayan mezbahane projesinden bahseden Yılmaz, hayvancılıktaki emeklerin boşa çıkmayacağı mezbahane projesinin tüm sorunları ortadan kaldıracağını vurgusunu yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER