SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

USTA VOLEYBOLCULAR ESENYURT’TA YETİŞİYOR

USTA VOLEYBOLCULAR ESENYURT’TA YETİŞİYOR
Bu haber 22 Ocak 2020 - 10:28 'de eklendi.

Geleceğin usta voleybolcularını yetiştiren, ‘Fabrika Voleybol’un yeni okulu Esenyurt’ta açıldı. Esenyurt Belediyesi’nin destekleriyle açılan okulda, Milli Takım hocalarından ücretsiz spor eğitimi alan öğrenciler, kendilerini geliştirme fırsatı yakalıyor.

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün, Türkiye Voleybol Federasyonu ile imzaladığı protokol kapsamında, Türkiye’de 6-12 yaş arasındaki tüm çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybol’un yeni okulu Esenyurt’ta açıldı. Esenyurt Belediyesi Örnek Kapalı Spor Salonu’nda başlatılan Fabrika Voleybol sosyal sorumluluk projesinde, ilçedeki çocuklara Milli Takım hocaları tarafından ücretsiz eğitim veriliyor. Gerekli materyaller federasyon tarafından karşılandığı uygulamada, eğitimler yıl boyunca devam edecek.

FABRİKA VOLEYBOL’A İLGİ YOĞUN

Bu uygulamayla Esenyurt’ta yaşayan 6-12 yaş arası çocuklara sporu sevdirerek, Milli Takım’a sporcu yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Milli Takım antrenörü Nilüfer Üstüner, “Fabrika Voleybol Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 2013 yılında kurulmuş bir voleybol okuludur. Esenyurt Belediyesi ve federasyon tarafından ilçede bir sosyal sorumluluk projesi haline dönüştürüldü. Esenyurt, genç ve yetenekli bireylerin potansiyelinin yüksek olduğu bir ilçe. Bu yüzden projemiz burada yoğun ilgi gördü. Sayımız kısa sürede 130’a ulaştı” dedi. Eğitimlerin, öğrencileri yaş gruplarına göre gruplandırılarak yapıldığını belirten Üstüner, “Örnek Kapalı Spor Salonu’nda pazartesi ve cuma günleri tüm gün hizmet vermekteyiz. Bu uygulamada ilk yıl için sporcu sayımızı 300’e ulaştırmayı hedefliyoruz. Esenyurt Belediyesi ve Türkiye Voleybol federasyonuna bize bu hizmetleri sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“AMACIMIZ ESENYURTLU ÇOCUKLARI TÜRK SPORUNA KAZANDIRMAK”

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Doğan Yılmaz ise, “Belediyemiz ve federasyon arasında bir protokol imzaladık. Bu projedeki amacımız, Esenyurtlu çocuklarımızı Türk sporuna kazandırabilmek. İlçemizdeki genç yeteneklerin kendilerini bu okulda keşfedeceğine ve Milli Takım bazında sporcular yetiştireceğimize inanıyorum. Buradan Federasyon Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a ve sporculara hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER