SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ULUSLARARASI İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KAPSAMINDAKİ MÜZİK DİNLETİSİ, KONSER VE EĞLENCE TÜRÜ ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ

ULUSLARARASI İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KAPSAMINDAKİ MÜZİK DİNLETİSİ, KONSER VE EĞLENCE TÜRÜ ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ
Bu haber 30 Temmuz 2021 - 11:59 'de eklendi.

Dünya Festivaller Birliği gözetiminde 27 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 22. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki müzik dinletisi, konser ve eğlence türü etkinlikler Festival Komitesi’nin aldığı karar doğrultusunda iptal edilmiştir.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Dr. Hasan Akgün şunları söyledi; “Ülkemizin 21 ilinde 63 noktada vuku bulan yangınlar canımızı yakmıştır, canlılarımızı yakmıştır, milletimizi derinden üzmüştür. 65 ülkenin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 22. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali programında yer alan konser, müzik dinletisi ve eğlence türü etkinlikler 29 Temmuz Perşembe akşamı itibariyle iptal edilmiştir. Yangında canını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER