SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TÜRKİYE’DE GÜREŞTE FİNALİN ADI ÇATALCA BELEDİYESPOR OLDU

TÜRKİYE’DE GÜREŞTE FİNALİN ADI ÇATALCA BELEDİYESPOR OLDU
Bu haber 24 Haziran 2021 - 11:50 'de eklendi.

Yaptığı projelerin merkezine yarınların teminatı çocuklar ve gençleri konumlandırdığını her fırsatta ifade eden Başkan Mesut Üner, ilçe ve ülke sporuna kazandırdığı tesislerden Milli sportif başarılar gelmeye başlamasının bugünlerde haklı gururunu yaşıyor.

 Sağlık, kültür, sanat ve spor her alanda Çatalca’da dönem içinde müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 12-13 yaş Minik Erkekler Güreş Milli Takım seçmesinde finale iki Çatalca Belediyespor’lu sporcular kalarak, Milli Takıma seçildiler. Finali adı resmen Çatalca Belediyespor oldu.

Bu güzel sportif başarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez, güreşçilerimizin eski stadyumun tribün altında sağlıksız ortamda idman yaptıklarına şahit olmuştuk. Hemen kendilerine yakışır bir güreş salonu yapıp, sporcularımıza teslim etmiştik. Salonumuza güreş sporumuzun ilçemizdeki unutulmaz ismi İlyas Demiroğlu adını vermiştik. İlçe ve Ülke sporuna kazandırdığımız salonumuzdan yetişen güreşçilerimiz yine göğsümüzü kabarttı. Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 12-13 yaş Minik Erkekler Güreş Milli Takım seçmesinde Çatalca Belediyespor Güreş Takımımızda yer alan iki sporcumuzun 57 kg da birbirleri ile Final yaparak, Berkay Gürbüz Türkiye Şampiyonu Furkan TAŞ Türkiye İkincisi olarak U13 Milli takımına seçildiler. Bu yaş grubunda pek görülmeyen durum bu. Aynı kulüpten ( Çatalca Belediyespor ) iki sporcu 64 sporcu arasından finale kalarak Milli Takımımıza seçildiler. Tebrikler gençler. Yüreğinize sağlık. Sizlerle gurur duyuyoruz. Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya’ya duyurmaya başladığınız için sonsuz teşekkürler. Başarıya giden bu zorlu spor yolculuğunuzda asla yalnız yürümeyeceksiniz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER