SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Turan Hançerli; Avcılar’da sosyal yardımları üç katına çıkarıp, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin derdine derman olacağız.

Turan Hançerli; Avcılar’da sosyal yardımları üç katına çıkarıp, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin derdine derman olacağız.
Bu haber 06 Mart 2019 - 12:54 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli ile İstanbul Milletvekili Dr. Sibel Özdemir Ambarlı Kanaat Önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

 Burada bir konuşma yapan Hançerli, Marmara Caddesi’nden geçecek “Nostaljik Tramvay” ile Avcılar’da ulaşım alanında yenilemeler yapacağını belirtip Ambarlı Mahallesi’nde afete maruz  bölgede gerekli tedbirler içeren proje çalışmaları gerçekleştireceğini söyledi. Deniz ulaşımının önemine vurgu yapan Hançerli Deniz ulaşımı ve Ulaşımda 4 yaş altı çocuklu anneler ulaşımdan ücretsiz yararlanacağını belirtti. Avcılar’da sosyal yardımları üç katına çıkarıp, ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin derdine derman olacağız diyerek sözlerine son verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER