SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

The Witcher dizisinden ilk fotoğraflar

The Witcher dizisinden  ilk fotoğraflar
Bu haber 02 Temmuz 2019 - 13:52 'de eklendi.

Oyun severlerin severek oynadığı popüler oyun serisi The Witcher, Netflix ile birlikte yayın hayatına şlayacak. The Witcher dizisi heyecan veren ilk fotoğrafları ile karşınızda.

The Witcher dizisi heyecan verici ilk fotoğraflarla karşınızda!

Netflix Türkiye tarafından paylaşılan görüntüler, pek çok kişiyi heyecanlandırmayı başardı. ‘Canavarlar saklanacak yer bakmaya başlasa iyi olur.’ açıklamasıyla birlikte paylaşılan gönderi, oldukça dikkat çekmeyi de başardı.Özellikle oyunun hayranları tarafından merakla beklenen dizi, Netflix üzerinden izlenebilir olacak. Oyundaki etkileyici atmosferin, dizi içerisinde de izleyiciye yoğun bir şekilde hissettirileceği düşünülüyor.

The Witcher dizisinin çıkış tarihi ve konusu

Netflix; Henry Cavill, Anya Chalotra gibi ünlü oyuncular ile anlaşarak The Witcher dizisi için kolları sıvadı. Dizi ile ilgili mini bilgiler veren şirket, dizinin tanıtım tarihini vermekten ise kaçındı. Ancak Recapped adlı sitenin yayınladığı rapora göre çıkış tarihi net olarak sızdırıldı.

Buna göre The Witcher 20 Aralık 2019 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Netflix’in aktardığına göre dizide bir çok sürpriz karakter, oyunculara özel göndermeler bulunacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER