Lotus

Çukur 3. sezon 11. yeni bölüm fragman yayında: ‘Umudum elimden kayıp gitmesin’ Çukur 77. son bölüm izle

26 Kasım 2019 - 10:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.
resim

Çukur dizisinin 77. son bölümünde; Aliço, İdris Baba’nın öldüğünü öğrenir, baş ağrılarına yenisi eklenen ve günlerdir uyuyamayan Yamaç soluğu Efsun’un kucağında alır. Efsun ise Yamaç’a çoktan aşık olmuştur. İşte Çukur’un yayınlanan son bölümünün ardından Çukur yeni bölüm fragmanı…

Çukur 3. sezon 11. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili’nin yer aldığı Çukur’un son bölümünde; Yamaç, Efsun’un hamlesiyle Azer’i elinden kaçırır, ancak peşini bırakmaya niyeti yoktur. Hem Nehir hem de Efsun Yamaç’a karşı duygu besler ancak

Yamaç her ikisinden de kaçmaktadır. İşte Çukur 77. son bölüm izleme linki…

 

ÇUKUR 77. SON BÖLÜM İZLE

Efsun’un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarına kısa bir ara vermek zorunda kalırken Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yolunu arar.

Kendisini kimin kurtardığını arayan Yamaç’ın kafası Nehir’in mahalleye sürpriz ziyaretiyle iyice karışır. Nehir ile Yamaç’ın yakınlaştığını gören Efsun çileden çıkar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.