SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Tarık Tarcan, Kenan İmirzalıoğlu’nu Yerdi Kıvanç Tatlıtuğ’u Göklere Çıkardı

Tarık Tarcan, Kenan İmirzalıoğlu’nu Yerdi Kıvanç Tatlıtuğ’u Göklere Çıkardı
Bu haber 20 Nisan 2019 - 13:05 'de eklendi.

Tarık Tarcan, son dönemde Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuklarını beğendiğini belirterek, “Kıvanç’a ‘Oğlum Amerika’ya git’ dedim. Kıvanç çok yakışıklı, işini mesleğini seven biri. Kenan da öyle. Kenan Amerika’da olmaz ama Kıvanç bir dünya starı yapılabilir.

“KIVANÇ DÜNYA STARI YAPILABİLİR”

Son dönemlerde Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuklarını beğendiğini söyleyen Tarık Tarcan, şunları söyledi: “Onlar da mankenlikten gelen çok iyi oyuncular. Kenan çok iyi oyuncu ama Kıvanç da müthiş oldu. Kıvanç’a ‘Oğlum Amerika’ya git’ dedim. Kıvanç çok yakışıklı, işini, mesleğini seven biri. Kenan da öyle. Kenan Amerika’da olmaz ama Kıvanç bir dünya starı yapılabilir. Ama korkuyor sanırım. Zaman da geçiyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER