SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Söz son bölüm izle – Söz full izle – Söz sansürsüz izle – Söz fragman izle – Söz 83.Bölüm İzle-

Söz son bölüm izle – Söz  full izle – Söz  sansürsüz izle – Söz fragman izle – Söz 83.Bölüm İzle-
Bu haber 14 Mayıs 2019 - 11:35 'de eklendi.

Söz son bölümü dün akşam ekrana geldi. 3 sezondur Star TV’de ekrana gelen sevilen dizinin büyük finaline böylece iki bölüm kaldı. Son bölümden sonra hayranları Söz 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorgulamaya başladılar. Son bölümde Yavuz’un komutasındaki Tim, Erdem Albay’ı harekete geçti. İşte Söz 82. son bölüm tamamı…

SÖZ  YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV’nin başarılı dizisi Söz 3 sezondur ekrana geliyor. Kurgusu ve senaryosu ile sevilen bir dizi olmayı başaran Söz, bu sezon final yapacak. Hayranları tarafından üzüntü ile karşılanan finale sadece 2 bölüm kaldı. Dün akşam ekrana gelen son bölümden sonra araştırılan Söz 83. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanı çıkar çıkmaz sizlerle paylaşacağız.

SÖZ FRAGMAN TIKLA İZLE 

SÖZ YENİ SON BÖLÜM TIKLA İZLE

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem’i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer.

Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz’un başında olduğu Tim’in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.

Erdem’in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako’nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir.

Erdem’in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz’la konuşan Di Rabbako Erdem’e karşılık Dragan’ı ister.

Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem’i kurtarmaktır fakat Dragan’ı vermeye niyetleri yoktur.

Söz | 82. Bölüm – Keşanlı Mücahit’ten VEDA!

https://www.youtube.com/watch?v=SqfR4l88gpg

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER