SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Sosyal medya hangisi diye sordu…

Sosyal medya hangisi diye sordu…
Bu haber 18 Kasım 2019 - 11:24 'de eklendi.

Jennifer Aniston, Instagram hesabı açtıktan sonra eğlenceli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak Emiliy Ratajkowski gibi köpeğini mini bir elbise ile sokakta gezdiren Anison beğeni alırken, sosyal medyada da ‘Hangisi’ soruları yükseldi…

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, yaklaşık bir ay önce ilk kez bir Instagram hesabı açmış ve en hızlı sürede takipçiye ulaşarak rekor kırmıştı. Son zamanlarda ise sosyal medya hesabını oldukça aktif bir şekilde kulanan Aniston, esprili paylaşımlar yapmaktan geri durmuyor.

Jennifer Aniston

Şu an 19.9 milyon takipçiye ulaşan Aniston, birkaç gün önce yaptığı paylaşımla seksi model Emily Ratajkowski’ye benzetildi. Sık sık köpeği Colombo’yu gezdirmeye çıkaran Emily gibi köpeğiyle sokta görülen Aniston’un fotoğrafı ünlü model ile kıyaslandı.

Emily Ratajkowski

‘Jennifer Aniston mu Emiliy Ratajkowksi mi daha iyi köpek gezdiriyor?’ soruları sosyal medyada çoğalırken, pek çok kişi ‘Aniston ne yaparsa hep iyisini yapar’ yorumları çoğunluktaydı…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER