SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Savaşçı 80. son bölüm izle – Savaşçı 80. yeni bölüm full izle: -Savaşçı yeni bölüm fragman izle

Savaşçı 80. son bölüm izle – Savaşçı 80. yeni bölüm full izle: -Savaşçı yeni bölüm fragman izle
Bu haber 04 Kasım 2019 - 11:20 'de eklendi.

Savaşçı 80. yeni bölümünde Markus Kıbrıs’ı hedefe alıyor. Kıbrıs’ı yeniden karıştırmak isteyen Markus’un “Yarından itibaren Kıbrıs için yeni bir dönem başlatıyoruz” sözü ortalığı karıştıracağını gösteriyor. Kılıç Timi, Markus’un hain plana karşı harekete geçerek, Yüzbaşı Kağan Bozok ise “Her mermiye 10 kelle istiyorum” sözleri damga vuruyor. Savaşçı 80. bölüm full tek parça izlemek için haberimizi takip ediniz.

FOX’un izlenme rekorları kıran dizisi SAVAŞÇI 80. BÖLÜM yayınlandı. 3 Ekim 2019, Pazar günü ekranlara gelen SAVAŞÇI 80. yeni bölüm de; Kıbrıs üzerinde kurulan hain plan için Kılıç Timi harekete geçiyor. Markus; “Yarından itibaren Kıbrıs için yeni bir dönem başlatıyoruz. Biz ilk kıvılcımı atacağız ve yangının büyümesini bekleyeceğiz. Sonra her şey 60’lardaki gibi olacak” sözlerine karşılık hain planını harekete geçirecek. Kopuz Albay ise Kılıç Timi’ne “Oraya kirli elini uzatmaya çalışan herkes bilsin ki, ateşi değil cehennemin kendisini tutacak. Oraya uzanan her dili koparacaksınız” emrini vererek, mücadeledeki kararlığıını gösteriyor.

SAVAŞÇI YENİ SON BÖLÜM İZLE  

 

 

savaşçı yeni bölüm , savaşçı youtube , savasci son bolum , ,savaşçı sezon finali , savaşçı fragman , savaşçı son bölüm fox

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER