SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“REKORTMEN BAŞKAN’A GENÇ YARDIMCILAR…”

“REKORTMEN BAŞKAN’A  GENÇ YARDIMCILAR…”
Bu haber 30 Mayıs 2024 - 16:22 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin genç siyasetçilerinden aynı zamanda Büyükçekmece Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Mühendis Murat Erçağ, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. İlçede sevilen genç siyasetçi Erçağ’ın bu göreve getirilmesi yerinde bir karar olarak değerlendirildi ve sevinçle karşılandı.. .

Öte yandan 31 Mart seçimleri sonrası Büyükçekmece Belediyesi’nde yeni dönem görevlendirmeler şekillenmeye başlarken, bu kapsamda Büyükçekmece’nin sevilen siyasetçilerinden CHP Grup Başkan Vekili Murat Erçağ’ın yanısıra İBB ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Rıza Can Özdemir, rekortmen belediye başkanı Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yardımcısı olarak görevlendirildi.

Bilindiği üzere Başkan Akgün, üst üste 7 dönem belediye başkanlığını kazanarak kırılması zor bir rekora sahip…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER