SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

PERSONELE ‘İÇ KONTROL YÖNETİM SİSTEMİ, RİSK DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ’

PERSONELE ‘İÇ KONTROL YÖNETİM SİSTEMİ, RİSK DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ’
Bu haber 27 Haziran 2022 - 11:10 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda personele yönelik ‘İç Kontrol Yönetim Sistemi ve Risk Değerlendirme Eğitimi’ düzenlendi.

Küçükçekmece Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından, yapılacak çalışmaların daha kaliteli, verimli, ekonomik, sistemli ve denetlenebilir hale getirilip, kurumda oluşabilecek risklerinin en aza indirilmesi ve süreçlerin yönetilebilmesi amacıyla düzenlenen eğitimde; personelin mesleki donanımına katkı sağlayacak olan İç Kontrol Sistemi ve Yazılımına dair ayrıntılı bilgiler verildi.

İç Kontrol Yönetim Sistemi yazılımı hazırlandı

5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında kamu idarelerine zorunlu kılınan İç Kontrol Yönetim Sistemi çerçevesinde İç Kontrol, Süreç Yönetimi ve Risk Yönetimi Kurumsal raporların bir yazılım üzerinden takip edilmesi amacıyla Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından İç Kontrol Yönetim Sistemi yazılımı hazırlandı.

İç Kontrol Yönetim Sistemi ve Risk Değerlendirme Eğitimi kapsamında personele olası risk, kontrol ve eylemleri değerlendirme, mevcut durumları analiz etme konularında destek verildi. İç Kontrol Sorumlusu olarak görev yapan personele ‘İç Kontrol Yönetim Sistemi ve Risk Değerlendirme Eğitimi’ Tuğba Muslu Erkent, yeni yazılımın tanıtımı ve eğitimi ise Tuğba Oka Akdemirci tarafından verildi. İki gün süren eğitimlerin son gününde sorumlu personellerin katılımı ile çalıştay düzenlendi ve personelin tüm soruları yanıtlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER