SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Murat Cemcir’in Takipte Olduğu Dila Tarkan kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor ilk eşi kimdir?

Murat Cemcir’in Takipte Olduğu Dila Tarkan kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor ilk eşi kimdir?
Bu haber 20 Mayıs 2019 - 12:27 'de eklendi.

 Dila Tarkan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli soruları magazin basınının gündeminde. Murat Cemcir’in yakından takip ettiği güzel daha önce Eser Yenenler’in sevgilisiydi. Şeyma Subası’nın yakın arkadaşı olan Dila Tarkan Hakan Sabansı ile de anılmıştı.

Şeyma Subaşı ile yakın arkadaş olan ve paylaştıkları pozlar ile gündem olan sosyetik güzel Dila Tarkan kimdir, kaç yaşında ve Dila Tarkan ne iş yapıyor mesleği ne soruları merak konusu oldu. 1993 doğumu olan sosyetik güzelin adı birçok playboy ile de anılmıştı.  Eser Yenenler’in sevgilisi olarak adını duyuran sosyetik güzel Dila Tarkan daha sonra ‘Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor’ iddiaları ile gündeme geldi. Dila Tarkan, 1993 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Dila Tarkan, ünlü markalara stil danışmanlığı yapmaktadır.

DİLA TARKAN KİMDİR? NE İŞ YAPAR: Eser Yenenler’in sevgilisi olarak adını duyuran giren Dila Tarkan, 1993 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Dila Tarkan, ünlü markalara stil danışmanlığı yapmaktadır. 15’indeyken ailesiyle Vancouver’a taşınan Dila Tarkan, üniversite öğrenimine London College of Fashion’da başladı ve Parsons New School of Design’da devam etti.

Şeyma Subaşı ve Burcu Esmersoy gibi modanın içerisinde olan isimlerle yakın arkadaş olan Dila Tarkan, son olarak Hacı Sabancı ile aşk yaşamaya başladığı iddialarıyla gündeme geldi.

Ahmet Kural’ın yakın arkadaşı Murat Cemcir, sosyal medyada çok aktif. Oyuncu, sosyetik güzel Dila Tarkan’ı yakından takip ediyor ve paylaştığı fotoğrafları beğenmeyi ihmal etmiyor.

“MAŞALLAH”

Murat Cemcir, en son kardeşi Sima Tarkan ile bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Dila Tarkan’a, ”Maşallah” yorumunda bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER