SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MEHMET MERT YENİDEN İGD BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

MEHMET MERT YENİDEN İGD BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
Bu haber 07 Nisan 2021 - 15:43 'de eklendi.

İstanbul Gazeteciler Derneği olağan kongresinde Mehmet Mert yeniden İGD Başkanı seçilerek güven tazeledi.

İstanbul Gazeteciler Derneği geçtiğimiz yıl covid salgınından dolayı ertelenen olağan kongresini gerçekleştirdi. Kaya Milenyum AVM Zemin Kat N0:06 Beykent-Büyükçekmece adresinde bulunan dernek merkezinde yapılan kongrenin divan başkanlığını Tuncer Dağ, katip üyeliklerini ise; barış Emregül, Mustafa Küpeli ve Şenay Badur yaptı.

İGD üye gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul, açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ile devam etti.

Kongrede konuşan İGD Başkanı Mehmet Mert ‘Gazetecilik ayrıcalıklı bir meslek olmakla birlikte, fedakarlık gerektiren ulvi bir meslektir. Önce parayı düşünenler başka iş yapmak zorundalar. Gazetecilik gibi duruş ve tavır gerektiren mesleklerde para en son gelir akıllara.’ dedi.

TEK LİSTE İLE SEÇİM YAPILDI

İGD Başkanı Mehmet Mert’in konuşmasının ardından faaliyet raporu oy birliği ile kabul edilirken divana sunulan tek liste ile seçimlere gidildi.

Yapılan genel kurul sonrasında 3 yıl süre ile görev yapacak İstanbul Gazeteciler Derneği yönetim kurulu belirlenirken mevcut başkan Mehmet Mert yeniden İGD Başkanı seçilerek güven tazeledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER