SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ OKULLAR, LGS’YE HAZIR

KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ OKULLAR, LGS’YE HAZIR
Bu haber 11 Haziran 2020 - 13:41 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi, pandemi döneminde 20 Haziran Cumartesi günü uygulanacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde sınav yapılacak okullarda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Dezenfekte edilen 121 okul sınava hazır hale getirildi.

Başkan Çebi: Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, pandemi sürecinde öğrencilerin LGS maratonuna online destek verdiklerini ifade ederek, “Küçükçekmece’deki okullarımız LGS için özel olarak dezenfekte edildi. Öğrencilerimiz iç rahatlığıyla gerekli kişisel önlemlerini alarak, sınava katılabilirler. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ekipler iş başında

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ( LGS ) öncesinde ilçedeki okul binalarının sınava hazırlanması çalışmalarına başlandı. Koronavirüs salgını döneminde yapılacak olan sınav öncesinde Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sınav yapılacak okulları dolaşarak öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için sınıfları, ortak kullanım alanlarını, koridorlar ve lavaboları tek tek dezenfekte etti.

Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, çevre ve halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı yaptığı tüm ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan ilaçları kullanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER