SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KÜÇÜKÇEKMECE’DE OKULLARDA SON HAZIRLIKLAR TAMAM

KÜÇÜKÇEKMECE’DE OKULLARDA SON HAZIRLIKLAR TAMAM
Bu haber 20 Eylül 2020 - 11:17 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların tamamını 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesi korona virüse karşı dezenfekte etti.

Korona virüs salgını nedeniyle kapalı kalan okullar 21 Eylül Pazartesi günü açılacak. Bu sebeple yüz yüze eğitim öncesi okullar da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Küçükçekmece Belediyesi de ilçe sınırları içerisinde kalan 160 okulun dezenfekte, ilaçlama ve tadilat işlemlerini gerçekleştirdi. Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan ilaçlar kullanıldı. Ekipler okulların koridorları, ortak kullanım alanları, sınıfları, tuvaletleri, spor salonları ve idare odalarını büyük bir titizlikle dezenfekte etti.

Öte yandan kazan daireleri ve  haşere olabilecek noktalar da tek tek ilaçlandı. Bunun yanı sıra Fen İşlerin Müdürlüğüne bağlı ekipler de okullar da gerek duyulan boya, tadilat, tamirat, elektrik tesisatı tamiri lokal asfalt yama gibi eksiklikleri tamamladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER