SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ 7 BİN ÖĞRETMENLE KUTLANDI

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ 7 BİN ÖĞRETMENLE KUTLANDI
Bu haber 26 Kasım 2019 - 10:02 'de eklendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde 7 bin öğretmenin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Küçükçekmece Kaymakamlığı’nın desteği ve Küçükçekmece Belediyesi ev sahipliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programda, öğretmenler meslektaşları için sahneye çıkarak, görsel ve işitsel bir şölen sundu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi,  ‘Öğretmenler Günü’ mesajında, “Biliyoruz ki, bir öğretmen dünya yetiştirir. Geleceğimizde bu kadar önemli bir role sahip olan siz öğretmenlerin, sorunlarını çözme noktasında her zaman yanınızdayım. Küçükçekmece Belediyesi olarak eğitim için tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin sözünü vererek, ‘Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Öğretmenler, Meslektaşları İçin Sahnedeydi

Programa, İstanbul Eski İl Milli Eğitim Müdürü ve Eski Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey’in yanı sıra Küçükçekmece ilçe protokolü de katıldı. Kutlama programında, Küçükçekmece’de görev yapan öğretmenlerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi ve öğretmenler korosunun sahnelediği konser ilgiyle izlendi. Emekli öğretmenlerin hizmet şeref belgesini aldığı ve deneyimlerini paylaştığı etkinlikte, mesleğe yeni başlayacak olan çiçeği burnunda eğitmenler de öğretmenlik yemini etti.

İnsanın, Öğretmene Verdiği Değer Değişmemiştir

Programda protokol üyeleri de 24 Kasım’a dair mesajlarını paylaştı. İstanbul Eski İl Milli Eğitim Müdürü ve Eski Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey, “Öğretmenlik mesleğinin düşüncesi ve insanın öğretmene verdiği değer değişmemiştir. Öğretmen sadece okuma- yazmayı öğretmez, insanların hayal dünyalarını geliştirir. Sizler,  Türkiye’nin aydınlık geleceğini yöneten insanlarsınız. Hepinizin ‘Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Öğretmenlerimiz, En Değerli Rehberlerimizdir

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan İlçe Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, “Beytüşşebap’ın en ücra köy okulundan, Edirne’mizdeki sınır okulumuza değin yurdumuzun tüm sathında öğretmenlik mesleğini icra eden kıymetli öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyorum.Öğretmenlerimiz aklın ve bilimin ışığında çocuklarımızı gençlerimizi geleceğe hazırlayan en değerli rehberlerimizdir” diye konuştu.

Şehit Öğretmenler Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz Unutulmadı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı da “Güçlü Türkiye’nin inşası öğretmenlerin eliyle olacaktır. Bunun başka bir yolu yoktur çünkü gençlik buradan yetişiyor. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahrete göç etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Bu ülkenin her köşesinde bu bayrak, bu devlet bizim diyerek öğretmenlik yapan ve görevi başında şehit olan Aybüke Yalçın Necmettin Yılmaz nezdinde, bütün şehit öğretmenlerimizi minnetle anıyorum. Küçükçekmece’deki 170 bin öğrencinin duası tüm öğretmenlerimizledir” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER