SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KÜÇÜKÇEKMECE’DE 19 MAYIS ÇOŞKUYLA KUTLANDI

KÜÇÜKÇEKMECE’DE 19 MAYIS ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Bu haber 20 Mayıs 2020 - 12:14 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının ve Milli Mücadeleyi başlatışının 101. yılını çoşkulu bir programla kutladı. Etkinlikte bando takımı otobüsle müzik eşliğinde sokakları gezerken vatandaşlar da etkinliğe evlerinden destek verdi.

Küçükçekmece Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Korona virüs pandemisi tedbirleri ve sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evlerinde kalan Küçükçekmeceli vatandaşlar için özel bir kutlama programı organize etti. Kutlamada Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi üstü açık otobüs ile ilçeyi dolaşarak halkı selamladı. Bando takımı ve 17 araçlık konvoy müzik eşliğinde ilçenin cadde ve sokaklarını dolaşarak  konser verdi. İlçe turu tarihi Mimar Sinan Köprüsü’nde sona erdi. Küçükçekmeceli vatandaşlar bando takımının mini konserine pencere ve balkonlarından alkışlarla eşlik etti.

 

 “19 Mayıs tam bağımsızlığın başlangıç noktasıdır “

Bando takmı ile birlikte ilçedeki mahalleleri dolaşarak halkı selamlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi: “19 Mayıs’ı bu şartlarda kutlamak için şimdi bir hazırlığımız var. Bandomuzla beraber sokağa çıkıyoruz. Vatandaşlarımızla 19 Mayıs’ı bir çoşkuya dönüştürmektir amacımız. 19 Mayıs bizim için bir ulusun doğuşu, bir geminin İstanbul’dan kalkıp bir kaç gün sonra Samsun’a çıkışı aslında bir ulusun doğuşuydu. Bir bağımsızlığın işaretiydi o yüzden 19 Mayıs tam bir bağımsızlığın başlangıç noktasıdır. Ülkemiz ve gelecek nesiller için çok önemsenmesi gereken bir bayramdır. Bu yıl her ne kadar pandemi atmosferi içerisinde geçse de bütün tedbirleri alarak 19 Mayıs’ı vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istedik” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER