SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KÜÇÜKÇEKMECE GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON MERKEZİ ALTIN KARINCA GETİRDİ

KÜÇÜKÇEKMECE GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON MERKEZİ ALTIN KARINCA GETİRDİ
Bu haber 19 Kasım 2020 - 11:51 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ‘Altın Karınca 2020 Belediyecilik Ödülleri’nde ‘Yerel Kalkınma’ dalında, Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi(KÜGİM) projesiyle ödüle layık görüldü.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen, Altın Karınca Ödülleri 2020 kapsamında 381 proje başvurusu değerlendirmeye alınarak, 52 proje ödüllendirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından, Küçükçekmece’deki gençleri yenilikçi teknolojilerle eğiterek, gençlerin fikirlerini girişimcilik örneğine dönüştürüp, çalışma hayatına katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla kurulan ‘KÜGİM’ Altın Karınca ödülüyle taçlandırıldı. Başkan Çebi, ödülü Strateji Geliştirme Müdürü Mehmet Erdönmez ve projede emeği geçen personelleriyle birlikte alarak, tüm ekibi onurlandırdı.

Kemal Çebi: Bizim için hem anlamlı hem değerli bir ödül

“Küçükçekmece’yi kültür- sanat, bilim ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı bir ilçe haline getirerek, herkesin mutlu olduğu bir kent inşa etmek istiyoruz” sözünü her fırsatta dile getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ödüle layık görülmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “ Marmara Belediyeler Birliği’nden böyle bir ödül almak güzel ve çok değerli. Bütün belediyelerimizin böyle yaratıcı projeler üretebilmesi ülkemiz açısından çok olumlu. KÜGİM’de genç girişimcilere ücretsiz eğitimler vererek, istihdam olanakları sunuyoruz. Bunu yaparken, kamuoyu araştırması ile onların en çok ilgilenmek istediği meslek dallarını belirliyoruz. Açık ofislerimizde genç girişimcilerimizi hayata hazırlıyoruz. Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, Türkiye’de sadece Küçükçekmece’de hayata geçmiş bir projedir. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Genç girişimciler Küçükçekmece’de yetişiyor

KÜGİM, Küçükçekmece’deki gençleri Android Mobil Programlama Eğitimi, IOS Mobil Programlama Eğitimi, Web Tasarımı Eğitimi gibi yeni teknolojilerle eğiterek iş gücüne kazandırmayı hedeflerken, genç girişimcilerin çalışma hayatına katkı sağlayacak bir merkez olarak iş geliştirme koçluğu ve mentorluk desteği ile Küçükçekmecelilere ücretsiz olarak hizmet veriyor. 20 girişimciye açık ofis imkanı sunan KÜGİM; fiziki mekan olarak hizmete sunduğu laboratuvar, toplantı salonları, derslikler, kütüphane ve dinlenme odası ile konforlu çalışma ortamı sunarak, yararlanıcılarını pek çok yenilikçi hizmetle buluşturuyor. KÜGİM’de aynı zamanda KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimleri alacak olan Küçükçekmeceliler iş hayatında daha emin adımlarla kendilerini geliştirebiliyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER