SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN SÜNNET ŞÖLENİ

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN SÜNNET ŞÖLENİ
Bu haber 09 Eylül 2019 - 10:53 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla geleneksel hale getirdiği ‘Sünnet Şöleni’nde bu yıl 757 çocuk sünnet ettirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yaz döneminde tespit edilen 5-11 yaş arasındaki 757 çocuk, Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki özel bir hastanede uzman cerrahi ekipler tarafından ücretsiz sünnet ettirildi.
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni kapsamında, Küçükçekmece İyilik Merkezinde toplanan çocuklar ve aileleri konvoy eşliğinde ilçe turu attı. Küçükçekmece meydanına gelen sünnet konvoyu burdan kortej halinde göl kenarına geçerek  kendileri için düzenlenen etkinliklere katıldı.
Sünnet olan çocukları ve ailelerini şölende yalnız bırakmayarak eşlik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocuklar da Başkan Çebi’ye olan sevgilerini hatıra fotoğraf çektirmek için sıraya girerek gösterdi.
Çocuklar Geleceğimizin Teminatıdır
Sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi , “ Hepinizi sevgiyle selamlıyorum, bugün benim için önemli bir gün, çok sevdiğim çocuklarımın sünnet şöleninde olmaktan cok mutluyum. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onları vatanını milletini seven, Atatürk ve ilkerinden ayrılmayan, cumhuriyetine bağlı nesiller olarak yetiştirmenizi sizlerden özellikle rica ediyorum. Çok değerli çocuklarımızın sünnet şöleni hayırlı uğurlu olsun. Bu şölende emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ”dedi.
Hep Birlikte Eğlendiler
Şölene özel süslenen araçlarla Küçükçekmeceyi turlayan çocuklar, Göl Kenarı Amfi Tiyatroda şölene özel düzenlenen çocuk çarkıları, dans gösterileri ve animasyon etkinliklerinde gönüllerince eğlendi.
Hazal & Ali Güven Coşturdu
Türk pop müziğinin sevilen isimleri Hazal ile Ali Güven ise Göl Şenliği kapsamında bir konser verdi. En sevilen şarkılarını Küçükçekmeceliler için seslendiren sanatçılar herkesin beğenisini kazandı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER