SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İRANLI SANATÇI JAVADZADE KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ GSA’YA KONUK OLDU

İRANLI SANATÇI JAVADZADE KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ GSA’YA KONUK OLDU
Bu haber 30 Nisan 2019 - 11:16 'de eklendi.

Minyatür ve illüstrasyon sanatçısı Hemad Javadzade, Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi’ne konuk oldu.

Sanat yaşamına Türkiye’de devam eden İranlı genç sanatçı Hemad Javadzade, ‘Figür ve Karakter Tasarımı, Gökyüzü ve Uzay Yapım Teknikleri’ konulu atölye çalışmaları ve ‘Minyatür Sanatında İllüstrasyon Etkisi’ konulu söyleşide akademi öğrencileriyle buluşarak, mesleki tecrübelerini aktardı.

Minyatür sanatı ve illüstrasyon çalışmalarından örnekler veren sanatçı, minyatür ile ilgilenenlerin minyatürün alt yapısına hakim olması gerektiğini söyleyerek, özgün ve yeni çalışmalarda alt yapının önemli olduğunu vurguladı.

“TÜRKİYE’Yİ SEVİYORUM”

Geçmişten esinlenerek ortaya çıkarılan yeni ve modern minyatür çalışmalarından örnekler de sunan sanatçı, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Türkiye’de sanat çalışmalarına devam eden Hemad Javadzade, “6 yıldır buradayım. Türkiye’de hiç yabancılık çekmedim. Çünkü kendi kültürüme yakın buluyorum. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Güzel fırsatlar yakaladım. Türkiye’yi çok seviyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER