SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İmamoğlu, ”Siz 1 gün, ben 5 yıl…”

İmamoğlu, ”Siz 1 gün, ben 5 yıl…”
Bu haber 09 Mart 2019 - 14:31 'de eklendi.

İmamoğlu, Küçükçekmece’de…

Yoğun ilgi ”mini miting” yaptırdı!

CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 31 yerel seçimleri turu kapsamında Küçükçekmece İnönü Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İmamoğlu, ilk olarak seçim otobüsünden inip Ulu Camii avlusunda oturan mahalle sakinleriyle buluştu. İmamoğlu, Bekir Kaplan adlı vatandaşın, ”Adın da soyadın da güzel” iltifatına, ”İsmime de soy ismime de layık olmak önemli” yanıtını verdi. Avludan sonra esnaf ziyaretlerine başlamak isteyen İmamoğlu, yaşanan izdiham nedeniyle ”amacına” ulaşamadı. Seçim otobüsüne alınan İmamoğlu, mikrofonu alıp aracın önünde biriken yüzlerce vatandaşa kısa bir konuşma yaptı. İmamoğlu, vatandaşlara, ”Siz 1 gün çalışıp sandıklara sahip çıkın, ben 5 yıl size hizmet edeyim” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, partisinin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Kemal Çebi ile birlikte seçim turu yaptı. Seçim otobüsüyle Küçükçekmece caddelerinde vatandaşları selamlayan İmamoğlu, İnönü Mahallesi’nde araçtan indi. Vatandaşlar tarafından etrafı çevrilen İmamoğlu, ilk olarak Ulu Cami avlusunda oturan mahalle sakinleriyle selamlaştı. İmamoğlu, Bekir Kaplan adlı vatandaşın, ”Adın da soyadın da güzel” iltifatına, ”İsmime de soy ismime de layık olmak önemli” yanıtını verdi. Başka bir vatandaşın, ”Fakülte mezunu adam, diploması da var. 80 yaşında değil, 45 yaşında adam” demesi gülüşmelere yol açtı.

”Siz 1 gün, ben 5 yıl…”

Avludan sonra esnaf ziyaretlerine başlamak isteyen İmamoğlu, yaşanan izdiham nedeniyle ”amacına” ulaşamadı. Seçim otobüsüne alınan İmamoğlu, mikrofonu alıp aracın önünde biriken yüzlerce vatandaşa kısa bir konuşma yaptı. İmamoğlu, vatandaşlara, ”Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Yanımızda olun. Sadece oy vermek yetmiyor. Çevrenizdeki herkese bizi anlatın. 1 Nisan’dan sonra partizanlık bitecek. Herkese eşit hizmet vereceğiz. Talimatı, 1 kişiden değil, 16 milyon İstanbullu’dan alacağız. Siz 1 gün çalışıp sandıklara sahip çıkın, ben 5 yıl size hizmet edeyim” dedi. Küçükçekmece ile birlikte gün içinde toplam 5 ilçede seçim çalışması yapacağını belirten İmamoğlu, vatandaşlardan kendisine anlayış göstermelerini istedi. İmamoğlu, hareket halindeki otobüsten vatandaşlara, ”Kimseyi kırmadan, üzmeden oy isteyelim. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” şeklinde seslendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER