SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İMAMOĞLU KÜÇÜKÇEKMECELİLERLE İFTAR YAPTI

İMAMOĞLU KÜÇÜKÇEKMECELİLERLE İFTAR YAPTI
Bu haber 31 Mayıs 2019 - 16:54 'de eklendi.

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmecelilerle iftar yaptı. Binlerce kişi aynı iftar sofrasında buluşarak birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Küçükçekmece Belediyesi’nin Kanarya Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarına, Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi katıldı. Aynı sofrada buluşan binlerce kişi Ramazan ayının bereketini yaşadı.

” 23 HAZİRAN’DA DEMOKRASİ BAYRAMI VAR”

İftarda Ķüçükçekmecelilere seslenen İmamoğlu herkesin Ramazan ayını kutlayarak, “Yarın mübarek Kadir gecesi, inşallah sizlerin de dualarıyla bu ülke adına, milletimiz adına güzel işler yapmak hem bize hem de Kemal Çebi’ye nasip olsun. Şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramda tatile gidenler güle güle gitsinler, burunları bile kanamadan aynı şekilde dönsünler. Çünkü 23 Haziran’da Ramazan bayramından sonra bir de demokrasi bayramımız var. Hep beraber kutlayacağız; oylarımızı kullanacağız. Milletimizin sevgi, barış ve kardeşlik içerisinde insanları ayırt etmeyen, kucaklayan, yönetim anlayışı ile bir arada tutan, bütün duyguları besleyen bir ortam nasip olsun. Bunun için çok çalışacağız. Allah, bu şehri bu ülkeyi, yöneticileri kim olursa olsun kötü dilden, yalandan, iftiradan korusun. Hepinizi selamlıyor ve hepinize her şey çok güzel olacak diyorum” dedi.

“İKİNCİ SEÇİMİN ÇOK GÜZEL OLMASINI DİLİYORUM”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise, “Bu mübarek günde tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Sizlerle çok şey başaracağıma olan inancım bir kez daha arttı. Sizleri çok seviyorum, sizlere çok güveniyorum. Buraya geldiğiniz için çok mutluyum. Sizlerle aynı sofrayı paylaşmayı, aynı havayı teneffüs etmeyi çok değerli buluyorum. Birlikte oruç açmak benim için çok önemliydi.  Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Buradan Ramazan bayramınızı ve Kadir gecenizi kutluyorum. Bayram bize bereket, demokrasi ve barış, insan hakları ve güler yüz getirsin. Bu vesileyle yakında gerçekleşecek ikinci seçimin çok güzel olmasını diliyorum” diye konuştu.

Küçükçekmeceliler ise iftar sonrası Küçükçekmece Belediyesi’nin Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlediği  Ramazan etkinliklerine katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER