SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GÜREŞ MİLLİ TAKIMI ÇATALCA KAMPINI TAMAMLADI

GÜREŞ MİLLİ TAKIMI ÇATALCA KAMPINI TAMAMLADI
Bu haber 28 Mayıs 2021 - 11:16 'de eklendi.

Çalışmalarının ve projelerinin merkezine her daim yarınlarımızın teminatı çocukları ve gençleri konumlandıran Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna ‘’İLYAS DEMİROĞLU GÜREŞ SALONUNU’’ kazandırmıştı.

Güreş salonundan yetişen gençlerden beş sporcunun Milli Takımlara seçildiği haberi ilçede büyük bir sevinç yaşatırken, Çatalca’ya bir müjdeli haberde Türkiye Güreş Federasyonu’ndan geldi.

10-27 Mayıs tarihleri arasında, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılacak U15 Avrupa Güreş Şampiyonası öncesi Güreş Milli Takımı Çatalca’da kamp yaptı.

Kamp boyunca misafir ettiği Milli Takım sporcularını hiç yalnız bırakmayarak, gerek kamp yapan Milli Takım kafilesinin gerekse ilçedeki spor severlerin gönlünde taht kuran Başkan Mesut Üner, kampın tamamlanmasının ardından Milli Takım heyetini uğurlamayı da ihmal etmedi.

Milli sporcuları Bulgaristan’a uğurladıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna kazandırdığımız İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’muzda 10–27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen U15 Güreş Milli Takımı kamp dönemi tamamlandı. Milli Takım kafilesinde Çatalca Belediyespor’lu sporcumuzunda olmasıyla ayrıca gurur duyduk. Öncelikle Türkiye Güreş Federasyonu’na kamp yeri olarak Çatalca’mızı seçtikleri için çok teşekkür ederim. Güreş takımızı en kısa vakitte tekrar Çatalca’mızda ağırlamaktan gurur duyarız. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası’na uğurladığımız Milli Takımımız, inanıyor ve güveniyorum ki Çatalca’mızdan aldığı güç ve enerjiyle ülkemize madalyalarla dönecek. Yolunuz açık olsun gençler. Başarıya giden yolda asla yalnız yürümeyeceksiniz. Bana bu hizmetleri sunma fırsatını sağlayan tüm Çatalca halkıma minnettarım.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER