SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Güldür Güldür Show Son Bölüm İzle – Güldür Güldür Show İzle – Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show Son Bölüm İzle – Güldür Güldür Show İzle – Güldür Güldür Show
Bu haber 07 Mayıs 2019 - 12:06 'de eklendi.

Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show yine izleyenleri. kahkahalara boğdu.Son bölümde Tipler yarışıyor büyük beğeni topladı.Güldür Güldür Show Son bölümünü haberimizde video olarak izleyebilirsiniz.

Bu bölümde İzleyenlerin kendilerini bilim adamı gibi zannettiği program “Tipler Yarışıyor” da bu hafta Güldür Güldür Show’un sevilen tipleri kozlarını paylaşacak! Büyük ödüle hangi masa daha yakın? Hayatında hiçbir şey yolunda gitmeyen Mehtap’ın başına gelebilecek daha kötü bir şey ne olabilir? Yaşadığı onca kötü olaylar sonrasında yeniden ailesi ile bir araya gelebilecek mi? Doğum gününde sevgilisi tarafından terk edilen spiker Mesut nasıl bir yayın geçirecek? Bolivya ile İzlanda arasındaki savaşın tartışıldığı haber bülteninde Mesut, konuya odaklanabilecek mi? Aziz bey ile “Ne Haber” bölümüne bu hafta yaptığı her işte batmış, hiçbir işi tutmamış başarısız girişimci Bilal konuk oluyor! Yaptığı girişimlerde başarısız olmasının sebebi ne? Bilal hatalarından ders çıkarabilecek mi? Mahalleye yeni taşınan Yeter ve İsmail çifti, komşuları heves kaçıran Fikri ile anlaşabilecek mi? Mahallece kötü ün salmış Fikri insanların fikirlerini nasıl etkiliyor? Zenginler Klubün’de buluşan çiftlerin başlarında ne gibi dertler var? Zengin çiftlerin dertleri garson Kudret’i nasıl bunaltıyor?

Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor.

Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER