SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Gökbulak: “Sıradan Bir Parti Değiliz”

Gökbulak: “Sıradan Bir Parti Değiliz”
Bu haber 09 Eylül 2019 - 22:47 'de eklendi.

Partisinin 96. Yıl kutlama töreninde konuşan CHP Büyükçekmece ilçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak,CHP’nin sıradan bir parti olmadığını belirterek Cumhuriyet Halk Partisinin tarihi gibi dünyada bir benzeri daha olan parti yoktur, Cumhuriyet Halk Partisi İçişleri bakanlığına bir dilekçeyle müracaat edilip kurulan her hangi bir parti de değil, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyetini kuran, Kurtuluş savaşını yapan ve başka partilerin kuruluşu için dilekçe verilen iç işleri bakanlığını da devletimizle birlikte kuran partidir dedi.

Büyükçekmece CHP’den 96. Yıl Kutlaması…

Cumhuriyetin ilk partisi CHP, bugün 96. yaşına girdi. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı da bir dizi etkinlikle kutlama proğramları gerçekleştirdi. İlk kutlama töreni Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Büyükçekmece ilçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen 96. yıl kutlama etkinliğine CHP Milletvekili Dr. Ali Şeker, Eski Milletvekili Ayhan Altuğ, meclis üyeleri ve partiler katıldı. 

Gökbulak: “Sıradan değiliz”

Cumhuriyet meydanındaki kutlama proğramında bir konuşma yapan CHP Büyükçekmece ilçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, konuşmasına CHP’nin 96. yıldönümünü kutlayarak başladı. CHP’nin sıradan bir parti olmadığını belirten Gökbulak, Cumhuriyet Halk Partisinin tarihi gibi dünyada bir benzeri daha olan parti yoktur, Cumhuriyet Halk Partisi İçişleri bakanlığına bir dilekçeyle müracaat edilip kurulan her hangi bir parti de değil, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyetini kuran, Kurtuluş savaşını yapan ve başka partilerin kuruluşu için dilekçe verilen iç işleri bakanlığını da devletimizle birlikte kuran partidir ve bu bizim için büyük önem taşımaktadır dedi. Gökbulak, Cumhuriyet Halk Partisi Zor zamanların partisidir ve de Türkiye’ye çok partili sistemi getiren partidir diye konuştu.

Şeker: “CHP döneminde yapılanları sata, sata bitiremeyenler ona hakaret etmekten de geri durmuyorlar”

CHP Milletvekili Dr. Ali Şeker’de yaptığı konuşmasında iyi ki Cumhuriyet Halk Partisi kurulmuş, iyi ki Türkiye esaretten kurtulmuş, iyi ki Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz bir kurucumuz var. Cumhuriyet Halk Partisini kuranlar bu ülkeyi de kurdular. CHP 1950’den beri yetmiş yıldır tek başına iktidar olmadı ama buna rağmen O Cumhuriyet Halk Pattisinin tek başına iktidar olduğu dönemlerde yapılanları sata, sata bitiremeyenler ona hakaret etmekten de geri durmuyorlar dedi. Şeker, bir dahaki dokuz Eylüllerde CHP’nin iktidar olduğu ve tekrardan Türkiye’yi yeniden gelişmiş müreffeh seviyelere getireceğini özlemle bekliyorum görev hepimizin CHP’nin iktidar olabilmesi için hepimize sorumluluk düşüyor diye konuştu. 

Büyükçekmece de CHP’nin kuruluş yılı Kutlamaları CHP ilçe binasında 96. Yıl pasta kesimi ve kokteylle devam etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER