SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Genç okçular Büyükçekmece’nin gururu oldu

Genç okçular Büyükçekmece’nin gururu oldu
Bu haber 09 Temmuz 2019 - 11:49 'de eklendi.

Spor alanında binlerce çocuğu yetiştiren Büyükçekmece Belediyesi başarıdan başarıya koşuyor.Yüzlerce branşta ücretsiz spor dersi veren Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bu kez de okçuluk branşında büyük bir başarıya imza attı.İstanbul İl Şampiyonası’ndan 4 altın, 1 gümüş madalya ve şampiyonluk kupası ile ilçeye dönen genç sporcular Büyükçekmece’nin gururu oldu.

 

“Gençlerimizi parlak bir gelecek bekliyor”

Tüm sporcuları tebrik eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’mizi en iyi şekilde temsil eden genç sporcularımızı kutluyorum. Gençlerimizi parlak bir gelecek bekliyor bundan şüphem yok. Gururumuz oldular. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem sosyalleşmeleri hem de spor alanında kendilerini geliştirmeleri için binlerce branşta eğitim veriyoruz. Kurslarımızda hiçbir ücret talep etmiyoruz. İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Yeni zaferler kazanacaklarından şüphem yok” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER