SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Game of Thrones film olacak mı? -Game of Thrones film oluyor!

Game of Thrones film olacak mı? -Game of Thrones film oluyor!
Bu haber 21 Mayıs 2019 - 16:43 'de eklendi.

Geçen günlerde 8 sezon sonra final yapan fenomen dizi Game of Thrones yine en çok izlenen dizi olarak tarihe geçti.Zamanla kült haline gelen dizinin final sezonu eleştirmenler ve izleyiciler tarafında memnuniyetle karşılanmamış, dizinin en önemli karakterlerinden birinin dönüşümü tepki çekmişti.Final bölümünü beğenmeyen seyircide şimdi akıllarda şu soru oluştu Game of Thrones film olacak mı?

Game of Thrones film oluyor!

Akıllara 2015 Yılında Yapılan açıklama Geldi.O yıl yapılan açıklamada diziye uyarlanan kitapların  ABD’li yazarı George R. R Martin bir süredir sıklıkla dile getiren iddiaları doğrulayarak, serinin film versiyonunun da olacağını ama bu projede kendisinin yer almayacağını belirtmişti.
Dizinin yapımcı şirketi HBO’nun başkanı Michael Lombardo ise  ülke basınına konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin senaristleri David Benioff ve Dan Weiss’in Game of Thrones’u 8 sezonda tamamlamayı planladıklarını belirtmişti Bu açıklamaya göre filmin bu tarihten sonra çekilmesi ve 2019 veya 2020 yılında vizyona girmesi beklentisi içine girilmişti.

Şimdi bekleyip göreceğiz bakalım Game of Thrones film olacak mı?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER