SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Fox TV Canlı Yayın İzle, Fox Ana Haber Canlı Yayın! Canlı Yayın İzle

Fox TV Canlı Yayın İzle, Fox Ana Haber Canlı Yayın! Canlı Yayın İzle
Bu haber 09 Haziran 2019 - 13:40 'de eklendi.

FOX TV  Ana Haber canlı yayın izlemek isteyenler merakla araştırma yapıyor.  Ana Haber saat 19:00’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki Fox TV canlı yayını nereden izlenir? Nasıl izlenir?Canlı Yayın izle? Tüm bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

FOX TV  FOX Ana Haber canlı yayın izlemek isteyenler merakla araştırma yapıyor.İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ,Hafta içi  Fatih Portakal ile Ana Haber ve hafta sonu Gülbin Tosun ile Ana Haber saat 19:00’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki Fox TV canlı yayın  nereden izlenir? Nasıl izlenir?Bu  soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz

FOX TV CANLI YAYIN İZLE

FOX TV CANLI YAYIN İZLE

Türkiye’nin en çok izlenen haber programı olan  Fox Ana Haber yerel seçimler ve gün içinde yaşanan gelişmeleri izleyenlerine ulaştırıyor.Liderler gün içinde meydanlarda seçmenlerine seslenmeye devam ediyor.Saat 19:00’da izleyenlerin karşısına çıkan bülten izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor.Reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan bülten izleyenlere ile buluşuyor.

FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE ÇALAR SAAT CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

Fatih Portakal 2 Şubat 1968 tarihinde Aydın’ın Nazilli ilçesinde doğmştur.

Eğitim hayatını lise çağına kadar Aydın’da sürdüren Portakal, üniversite hayatında İstanbul’a geldi.Lisans programı için Avusturya’ya gitmiştir.

Fatih Portakal, eğitimi sonrasında Avustralya’da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işletti. 1997 yılında Türkiye’ye döndü. Armağan Toper ile evlendi. 1997-2005 yıllarında Star TV’de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand’ın teklifi üzerine Kanal D’ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında FOX’un habercilerinden İrfan Değirmenci’nin teklifi üzerine FOX’a geçti.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.
İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitap yazmıştır.

Gazeteci İsmail Küçükkaya 10 Temmuz 2016’da evlendi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Samsun’da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile dünyaevine girdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER