SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Fenerbahçe’de Allahyar Sayyadmanesh ile 5 yıllık anlaşma

Fenerbahçe’de Allahyar Sayyadmanesh ile 5 yıllık anlaşma
Bu haber 08 Haziran 2019 - 12:26 'de eklendi.

Fenerbahçe 17 yaşındaki İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Geleceğin yıldız adayı için 850 bin Euro bonservis bedeli ödenecek.

Fenerbahçe geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen ve geçen yaz Galatasaray’ın da ilgilendiği 17 yaşındaki İranlı Allahyar Sayyadmanesh transferini sadece 850 bin Euro’ya bitirdi! Oyuncuysa yıllık 300 bin Euro alacak. 29 Haziran 2001 doğumlu olan Allahyar, 5 yıllık mukavele imzalayacak.1.82’lik forvet, sezon başlamadan 18 yaşını dolduracağı için sarı lacivertli formayı giymesinde bir sıkıntı olmayacak. Eljif Elmas, forma giymek için yarım sezon beklemek zorunda kalmıştı. Esteghlal’den alınan Allahyar Sayyadmanesh, İngilizler’in saygın gazetesi Guardian tarafından, ‘Gelecek vaat eden 60 futbolcu listesi’ne de dahil edildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER