SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Fener Ol kampanyası nedir? FenerOl ne kadar para toplandı?Fenerol Kampanyasında Son Durum Ne? Fenerbahçe SK Destek Kampanyası Fener Ol ile Ne Kadar Para Toplandı? Fener Ol Yardım Miktarı Gittikçe Artıyor!

Fener Ol kampanyası nedir? FenerOl ne kadar para toplandı?Fenerol Kampanyasında Son Durum Ne? Fenerbahçe SK Destek Kampanyası Fener Ol ile Ne Kadar Para Toplandı? Fener Ol Yardım Miktarı Gittikçe Artıyor!
Bu haber 13 Mayıs 2019 - 11:49 'de eklendi.

Fener Ol kampanyası nedir? FenerOl ne kadar para toplandı?Fenerol Kampanyasında Son Durum Ne? Fenerbahçe SK Destek Kampanyası Fener Ol ile Ne Kadar Para Toplandı? sorularının yanıtları tüm futbol severler tarafından araştırılıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, ‘Kulübümüzün içinde bulunduğu zorlu süreçten aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte omuz omuza bir mücadele başlatıyor ve “FENER OL” diyoruz.’ şeklinde bir kampanya başlattı. Fenerbahçe’nin 4 Nisan’da başlattığı ‘Fener Ol’ kampanyasında son durum merak ediliyor. Başta kulüp başkanı Ali Koç olmak üzere, ülkenin birçok noktasından gönüllüler kampanyaya dahil oldular. FB TV’de yapılan 3,5 saatlik yayın süresinde ise canlı bağlantılarla birlikte kampanyaya katılan gönüllü sayısının 400 bini geçtiği belirtildi. Fener Ol kampanyası hakkında sorulan soruların cevapları. İşte tüm cevaplar…

Fenerbahçe’nin “Fener Ol” kampanyasına ilgi her geçen gün çığ gibi büyüyor. ‘Fener Ol kampanyası nedir? FenerOl ne kadar para toplandı?’ sorularının yanıtları tüm futbol severler tarafından merak ediliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, ”Kulübümüzün içinde bulunduğu zorlu süreçten aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte omuz omuza bir mücadele başlatıyor ve “FENER OL” diyoruz.” şeklinde 4 Nisan’da bir kampanya başlattı. Başta kulüp başkanı Ali Koç olmak üzere, ülkenin birçok noktasından gönüllüler kampanyaya destek veriyorlar. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç; taraftarın kampanyaya göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. ‘Fener Ol’ kampanyasında son durum merak ediliyor. Fener Ol kampanyası hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık.

FENER OL KAMPANYASI NEDİR? 
Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 Nisan tarihinde kulübe mali destek sağlamak amacıyla “Fener Ol” kampanyasını başlattı.
Sen de, Fenerbahçe’mize destek olup tarihimize adını yazdırmak için hemen belirlenen 4 destek yönteminden;

Kredi kartı,
EFT/Havale, (*)
SMS-Kısa Mesaj
PTT Şubeleri

Kendine uygun olanı seç, geleceğimize FENER OL.

* Yurt dışından kampanyaya destek verecek olan taraftarlarımız Yapı Kredi NV hesabımızdan EFT/Havale yöntemi ile banka masrafı ödemeden destek olabilirler.

FENEROL NE KADAR PARA TOPLANDI?
Kampanya neticesinde toplanmış olan rakam 15 milyon euro, dolar bazında ise 17 milyon dolar olduğu açıklandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ise; taraftarın kampanyaya göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Koç; “Yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bu başarı bizi oldukça rahatlatacak ve böylelikle Avrupa kupalarına katılma hakkımızı da korumuş olacağız.” dedi.

Başkan Ali Koç, kampanyada gelinen son durumu ve kampayaya ilişkin detayları sözlü bir şekilde aktarırken bir yanda da kulüp dergisi için yaptığı açıklamasında kampayaya ilişkin şu detayları aktardı:  “Başlatmış olduğumuz “Fener Ol” kampanyası hem yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz hemde UEFA Şampiyonlar Ligi katılım yolunda bizi epey rahatlatacak. Hedeflenen başarıya ulaşıldığında Finansal Fair Play şartlarını yerine getirecek ve Avrupa kupalarına katılım hakkımızı korumuş durumda olacağız.” “Kampanyaya ilişkin yapmış olduğumuz 4 Nisan tarihli lansmandakredi kartı, SMS ve banka EFT/Havale ve PTT aracılığıyla 375.000 bin üzerinde işlem gerçekleştirilmiştir. Ulaşmak istediğimiz hedefi göz önüne aldığımızda henüz 1 haftayı doldurmamasına rağmen taraftarın göstermiş olduğu ilgi bizi oldukça memnun etmektedir.”

TV8 İLE FB TV ORTAK YAYINI İLE “WİN WİN”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi’nin mayıs sayısında yer alan yazısında Acun Ilıcalı’nın Beyazıt Öztürk ve Cem Yılmaz’la 12 Mayıs ve 13 Mayıs tarihlerinde saat 22.30’da TV8 ve FB TV’de ortak yayın yapacağı ve Fenerbahçe’ye destek kampanyasında yeni bir faz açılacağını açıkladı. Bunun üzerine kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Acun Ilıcalı, programların detayları hakkında açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe taraftarına sürpriz bir açıklama yaptı.

“Taraftarımız ve kulübümüzün, dayanışmanın tarihini yazacağı 2 gece için geri sayım başladı… Pazar gecesi Cem Yılmaz, Pazartesi gecesi Beyazıt Öztürk ile TV8 ekranlarındayız. Teklifimi hiç düşünmeden kabul eden iki değerli dostumla elimizden gelenin en iyisini yaparak Fenerbahçe’ye gönül verenlerin destekleri için aracı olacağız” ifadelerini kullanan Acun Ilıcalı “Win Win (Kazan Kazan)” adını verdiği kampanya gecesine katılacak olan taraftarların birbirinden değerli ödüller kazanacağını açıkladı.

Ilıcalı’nın paylaştığı videoya göre, kampanyaya katılacak olanlar, “Takımla deplasman yolculuğu, kombine bilet, imzalı Alex forması, Obradovic’le yemek yemek, Ülker Stadyumu’nda maç yapmak” gibi 5000 değerli ödül kazanma fırsatı yakalayacak. Taraftarlar ayrıca 5 ev ve 20 araba kazanma şansı yakalayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER