SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Esenyurt’ta geleceğin keman virtüözleri yetişiyor

Esenyurt’ta  geleceğin keman virtüözleri yetişiyor
Bu haber 25 Temmuz 2019 - 15:07 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi açtığı ücretsiz keman kurslarına katılan gençler keman çalmanın inceliklerini öğrenirken kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyorlar.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, açtığı yaz okullarında müzik aletlerinin kullanımını yaygınlaştırmak ve bu yönde kabiliyetli kişilerin yetiştirilmesini sağlamak amacıyla ücretsiz keman dersleri veriyor. Esenyurt Belediyesi, bünyesinde bulunan kültür merkezlerinde verdiği eğitimlerle ile geleceğin sanatçılarını yetiştirme adına önemli bir rol oynuyor. Öğrencilerin yaz tatilini verimli kullanarak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve müzik kültürü oluşturmak amacıyla düzenlenen keman dersleri yoğun ilgi görüyor. Kurslarda katılımcılara deneyimli eğitmenler eşliğinde temel bilgilerin yanı sıra kemanın incelikleri aktarılarak uygulamalı eğitim veriliyor. Keman dersleri güz döneminde de devam ederken kurslara katılan gençler memnuniyetlerini dile getiriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER