SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURTLU ANNELERE SIRADIŞI KUTLAMA

ESENYURTLU ANNELERE SIRADIŞI KUTLAMA
Bu haber 10 Mayıs 2020 - 16:37 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Esenyurtlu annelerin Anneler Günü’nü sokak konseri ile kutladı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle konseri evlerinin camlarından ve balkonlardan izleyen annelere, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt adına birer tane de gül hediye edildi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, Koronavirüs sebebiyle bu kez sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldi. Esenyurt Belediyesi, yasak nedeniyle evlerinden çıkamayan Esenyurtlu annelerin bu özel günü için sıra dışı bir etkinliğe imza attı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri sokak konseri ile Anneler Günü’nü kutladı.

SÜRPRİZ KUTLAMA ANNELERİ MUTLU ETTİ

Müdürlük çalışanlarından oluşan ekibin verdiği konseri, camlardan ve balkonlardan izleyerek takip eden annelere, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un adına birer tane de gül takdim edildi. Hediye edilen gülleri sarkıttıkları sepetlerle teslim alan anneler, Başkan Bozkurt’a ve belediye çalışanlarına alkışlarla teşekkür ettiler.

KONSER SIRASINDA SOKAKLAR DA DEZENFEKTE EDİLDİ

Salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların moralini yüksek tutmak için yapılan konser sırasında cadde ve sokaklar da dezenfekte edildi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER