SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN YKS VE LYS KURSLARININ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

ESENYURT BELEDİYESİ’NİN YKS VE LYS KURSLARININ KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 13 Ağustos 2021 - 14:15 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin, alanında uzman eğitimciler ile düzenlediği Üniversite Hazırlık kursunun kayıtları devam ediyor. 12. sınıf ile mezun grubu öğrencilerine YKS ve LYS eğitiminin verileceği kurslara, 20 Ağustos tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Üniversite Hazırlık kurslarının kayıtları devam ediyor. Üniversiteye hazırlanan 12. sınıf ve mezun grubu öğrencilerine yönelik, temel sınav eğitiminin yanı sıra yıllık deneme sınavları, geziler ve motivasyon seminerleri gibi faaliyetlerin düzenlendiği kurslara, 20 Ağustos tarihine kadar Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde başvuru yapılabilecek. Öğrenciler, kursla ilgili detaylı bilgiye, merkezin 0212 699 64 36 numaralı telefonundan ulaşabilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER