SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Esenyurt Belediyesi’nden vatandaşa ilk yardım bilinci

Esenyurt Belediyesi’nden vatandaşa ilk yardım bilinci
Bu haber 26 Temmuz 2019 - 11:29 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara ilk yardım eğitimi vererek muhtemel kazalara karşı bilinçlenmelerini sağlıyor.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Esenyurtlu vatandaşların ve belediye personelinin bilinçlenmesi için ücretsiz ilk yardım eğitimlerine başladı.  Esenyurt Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen eğitimde, gündelik hayatta sıkça karşılaştığımız küçük çaplı kaza ve yaralanmalarda yapılması gerekenleri anlatılıyor. Esenyurt Belediye binası ve belediye bünyesindeki kültür merkezlerinde verilen eğitimlerde, kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi’nden gelen ilk yardım eğitmeni tarafından teorik ve uygulamalı olarak ilk yardımın incelikleri anlatılıyor. Bu eğitim sonrası sınava tabi tutulan katılımcılar yeterli puanı aldıkları takdirde MEB onaylı sertifika almaya hak kazanıyor. Esenyurtlu vatandaşların bilinçlenmesi amacıyla başlatılan eğitimler yıl boyunca devam edecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER