SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Esenyurt Belediyesi’nden üniversiteli adaylara tercih desteği

Esenyurt Belediyesi’nden üniversiteli adaylara tercih desteği
Bu haber 23 Temmuz 2019 - 10:45 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, üniversite imtihanında başarılı olan öğrencilere uzman eğitmenler aracılığıyla tercih danışmanlığı hizmeti sunarken, önde gelen üniversiteler de adaylara tanıtıldı.

Esenyurt Belediyesi, üniversite öğrenci adaylarının kendileri için en iyi üniversite ve bölümü seçebilmelerine yardımcı olmak amacıyla Üniversite Tercih Fuarı düzenledi. Esenyurt Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen fuarla, öğrenciler Yüksek Öğretim Kurumları Sınavlarının (YKS)  ardından yapacakları tercihlerde daha doğru seçim yapma konusunda bilgilendirildi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde açılan Pazartesi günü açılan iki gün süreli fuarda, uzman eğitmenler üniversite öğrenci adaylarına tercihleri konusunda yardımcı olurken, çok sayıda üniversite de açtıkları stantlarda okullarını, bölümleri tanıtıp verdikleri imkanlar hakkında da bilgilendirme yaptı. Fuara MEF, FSMV; Esenyurt, Gelişim, Biruni, Arel, Kültür ve Rumeli Üniversiteleri katkıda bulunurken, öğrencilere çok sayıda üniversite yetkilisiyle yüz yüze görüşme imkanı, uzman akademisyenlerle soru-cevap görüşmeleri ve eğitim danışmanları ve tercih masaları imkanı sunuldu. Fuara çok sayıda öğrenci velileriyle birlikte ilgi gösterirken, Esenyurt Belediyesi de öğrencileri üniversite öncesi en zor ve sıkıntılı bir süreçte yalnız bırakmayarak desteklemiş oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER