SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ERDOĞAN: İSTİYORUZ Kİ ÇATALCA ŞANINA YAKIŞIR BİR HALE GELSİN…

ERDOĞAN: İSTİYORUZ Kİ ÇATALCA ŞANINA YAKIŞIR BİR HALE GELSİN…
Bu haber 07 Mayıs 2022 - 12:24 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Çatalca Belediyesi’ni ziyaret etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Çatalca belediye başkanı Mesut Üner, belediye önünde çiçeklerle karşıladı. Dün cuma namazı sonrası gerçekleşen ziyarette Çatalca Belediyesi’nin önünde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yola çıkarken tüm alanlarda çok büyük sözümüz vardı. Hamd olsun bu sözlerimizi büyük ölçüde yerine getirdik. Sağlıkta, eğitimde attığımız adımlarla bunu yaptık. 81 ilimizde artık üniversitelerimiz var. Nerelerden nerelere geldik. Aynı şekilde Çatalca’da da yine alt yapı ve üst yapıda birçok adımlar attık. Sizler de bunu karşılıksız bırakmadınız ve Mesut kardeşimizi belediye başkanı yaparak yeni bir dönemi başlattınız dedi. 

“Çatalca’nın yanındayız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bundan sonraki dönemde de Çatalca’nın yanında olduklarını belirterek, İnşallah birçok adımlardan sonra bu yaz karayollarıyla birlikte burada ciddi bir asfaltlama çalışmasına Meısut kardeşimiz girecek. Artık çukur ve çamur olan bir Çatalca olmayacak. Daha güzel bir hale getirmiş olacağız. Ulaştırma Bakanım gerekli teminatı verdi. İstiyoruz ki Çatalca şanına yakışır bir hale gelsin diye konuşan Erdoğan, Çatalca’nın manda kaymağı ve manda sütünden de övgüyle bahsetti.

“HAZIRLIKLARI GÜNLER ÖNCESİNDEN”

Görevinin ilk üç yılına Çatalca tarihine geçen efsane hizmetleri sığdıran Başkan Mesut Üner, Bayramın üçüncü günü AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Başkan Mesut Üner, ziyaret sırasında Çatalca’nın bekleyen tüm sorunlarıyla ilgili hazırladığı detaylı raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Mesut Üner’in hazırladığı raporları çözümü için anında ilgili bakanlıklara gönderdi. İlgili raporda özellikle Çatalca’nın bozuk mahalle yolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini çekti ve Çatalca’ya gerçekleştireceği tarihi ziyarete, Ulaştırma Alt Yapı ve Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılmasının talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazını kıldıktan sonra, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte, Başkan Mesut Üner’i makamında ziyaret etti. Ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Makamdaki ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye kapısında oldukça kalabalık ve coşkulu halkı görünce, ilçe halkını selamlayıp, halka adeta miting havasında bir konuşma yaptı. Konuşma sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilçe halkına önemli bir müjde verdi. Başkan Mesut Üner’in sunduğu rapora istinaden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm ilçe halkının önünde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na İBB’nin sorumluluk alanları dahil tüm mahallelerin yollarının derhal yapılmasını talimatını verdi. Bu önemli müjde, halk tarafından çok büyük alkış aldı.

 “ ZİYARETİN SON DURAĞI BAŞKAN MESUT ÜNER’İN EVİ OLDU”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çatalca Belediyesi’nde Başkan Mesut Üner’i ziyareti sonrası üçüncü ve son durağı Başkan Mesut Üner’in evi oldu. Evde Başkan Mesut Üner’in eşi, çocukları, annesi, babası ve kardeşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamanın sevincini yaşadı. Evdeki sohbet oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

ÜNER: “ÇATALCA’MIZDA TARİHİ GÜN”

Görevinin ilk üç yılına Çatalca tarihine geçen efsane hizmetleri sığdıran Başkan Mesut Üner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Çatalca Belediyesi’nde ağırlamanın gururunu ve sevincini yaşarken, ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Üner; CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I BELEDİYEMİZDE KARŞILAMANIN GURURUNU YAŞADIK. BELEDİYEMİZDEKİ PROGRAMIMIZIN ARDINDAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I EVİMİZDE AİLECE KARŞILADIK. CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A, GEREK BUGÜNKİ TARİHİ ZİYARETİ, GEREKSE İLÇEMİZE KAZANDIRDIĞI EFSANE HİZMETLERDEN DOLAYI ŞAHSIM, AİLEM VE TÜM ÇATALCA HALKIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDER, ÜLKEMİZE HİZMET YOLUNDA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.’’ dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER