SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EDİRNE’DE ÇATALCA SESLERİ

EDİRNE’DE ÇATALCA SESLERİ
Bu haber 13 Temmuz 2021 - 11:04 'de eklendi.

Yaptığı yatırımların merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandıran, projelerini her geçen gün gerçekleştiren ve tesisleşme hamlelerinin sonucu ilçeye durmaksızın sportif başarıların gelmesinin büyük bir sevincini yaşayan Başkan Mesut Üner, Edirne’de ki tarihi organizasyonda alınan sonuçlarla daha da büyük bir sevinç yaşadı.

Başkan Mesut Üner’in yakın dönemde göreve gelir gelmez ilçe ve ülke sporuna kazandırdığı güreş salonunda yetişen sporcular ilçenin gurur kaynağı oluyor. Bu kıymetli tesise, bölgemizde Güreş Sporunun efsane ismi rahmetli İlyas Demiroğlu’nun adı verilerek, Başkan Mesut Üner’in vefasının en güzel örneklerinden biri olmuştu. Bu salondan yetişen gençler Antalya’daki seçmelerde Güreş Milli Takımına seçilmişti. Yetmedi U15 Güreş Milli Takım Kampı, Türkiye Güreş Federasyonu kararıyla Çatalca’da gerçekleşmişti. Aynı sporcular Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşleri öncesi son önemli organizasyon olan Bursa Nilüfer ilçesi Çalı Güreşlerinde başarıdan başarıya koşmuştu.

Çatalca Belediyespor’lu güreşçiler hafta sonu 660.  Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerindeki başarıyla Çatalca halkına büyük bir sevinç ve gurur yaşattı. Tarihi organizasyondan gelen başarı haberlerinden sonra açıklamalarda buluna Başkan Mesut Üner; ‘’TEŞEKKÜRLER GENÇLER. SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ. BU GURUR ÇATALCA’MIZIN. HAYIRLI OLSUN. 660. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılan Çatalca Belediyespor’lu sporcularımız Çatalca‘mıza yine büyük gurur yaşattılar. 40 Güreşçimizle katıldığımız Kırkpınar’da ilk gün sonunda 10 Güreşçimiz son 16’ya, 3 Güreşçimiz ise son 8’e kaldı. İkinci gün ise, Yıldıray Pala küçük orta büyük boyda 3. olarak 18 yaşında büyük Orta boyuna çıkan tek sporcu olmuştur. Ayrıca Özgür Aslan Teşvik 2 boyunda 3. , Serkan Tarım Tozkoparan boyunda 3. ve Emirhan Taş Deste boyunda 2. olarak ilçemize büyük gurur yaşattılar. Başta Çatalca Belediyespor Güreş Takımımız Hocamız Milli Güreşçimiz Gökhan Akçen ve tüm sporcu kardeşlerimize yürekten gönülden teşekkür ederiz. Bu kıymetli organizasyonda sporcularımızı yalnız bırakmayan Çatalca Belediyespor Başkan Vekilimiz ve Meclis Üyemiz Lokman Naroğlu, İBB ve Çatalca Belediyesi Meclis Üyemiz Ahmet Rasim Yücel, Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Uçar, Çatalca Güreş Ağamız Şeref Tatlı, Muhtarlar Derneği Başkanımız ve Muratbey Mahallesi Muhtarımız Ceyhun Koç, Çakıl Mahalle Muhtarımız Saffet Esen, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Selçuk Babaoğlu, İşadamı ve Güreş Sporu severimiz Sezgin Gidiş katılım sağlayarak sporcularımıza Edirne’de destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu vesileyle bu kıymetli tarihi organizasyonda 4. Başpehlivanlık ünvanını kazanan Ali Gürbüz kardeşimizide yürekten tebrik ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Başarıya giden yolda asla yalnız yürümeyeceksiniz. Sizleri çok seviyoruz gençler.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER