SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Ebru Polat’tan yeni dans

Ebru Polat’tan yeni dans
Bu haber 05 Kasım 2019 - 11:49 'de eklendi.

Ebru Polat, Ezhel’in yeni çıkardığı Aya isimli şarkısında dans ettiği videosuna gelen eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

Daha önce Reynmen’in Ela isimli şarkısıyla yaptığı dansla gündeme gelen Ebru Polat, bu sefer de Ezhel’in yeni çıkardığı Aya isimli şarkısında dans etti.

“ISRAR ETMEYİN”

Takipçilerinin dans videosunu ana sayfada paylaşması ısrarı üzerine paylaşım yapan Ebru Polat, “Hiç ısrar etmeyin bunu asla ana sayfaya koymayacağım. Uğraşamam vallahi kimseyle, her yerde kendimi görmek istemiyorum şu an. Kendi sevenlerim görsün yeter.” dedi.

Ancak gelen eleştiriler üzerine videoyu, “Normalde paylaşmayacaktım ama zaten bütün sayfalar paylaşmış bir bende yok anasayfada” diyerek yayınlayıp bir açıklama yaptı.

Ebru Polat Dans İzle

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER