SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Çukur son yeni bölüm izle – Çukur 3. sezon 8. yeni bölüm fragmanı yayında! Çukur 3. sezon 7. son bölüm izle

Çukur  son yeni bölüm izle – Çukur 3. sezon 8. yeni bölüm fragmanı yayında! Çukur 3. sezon 7. son bölüm izle
Bu haber 05 Kasım 2019 - 11:44 'de eklendi.

Çukur 3. sezon 7. son bölüm Show TV’de ekrana geldi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili’nin yer aldığı dizinin son bölümünde;Murtaza, Yamaç ve Cumali’yle karşı karşıya geliyor. Çukur 3. sezon 8. yeni bölüm ilk sahne ekrana geldi. İşte Çukur yeni bölümün ilk sahnesi ve son bölüm izleme bağlantısı…

Çukur 3. sezon 7. son bölümde; Yamaç, kendini beklenmedik bir olayın içinde bulunca zor bir karar veriyor ve Koçovalıların evine Azer Kurtuluş’un annesini misafir getiriyor. Kardeşlerini kurtarmak için Karaca’yı kaçıran Azer ve Karaca’nın arasında yaşananlar “Yeni bir aşk mı alevleniyor?” sorusunu akıllara getiriyor. İşte Çukur yeni bölümden ilk sahne!

ÇUKUR 3. SEZON 8. BÖLÜM FRAGMANI 

Yamaç’ın onu Çukur’dan kovmasıyla beklenmedik bir anda darbe yiyen Akın, Karaca’nın da kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışacak. Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço’dan gelen gizemli şifrenin peşine düşecek ve Yavuz’un kurduğu tuzaklarla karşılaşacak.

çukur 65 bölüm ,çukur 64 bölüm ,çukur puhu,

çukur youtube ,çukur 66 bölüm izle ,çukur son bölüm izle show tv ,çukur puhutv ,çukur yeni bölüm

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER