SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CHP BÜYÜKÇEKMECE DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ…

CHP BÜYÜKÇEKMECE DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ…
Bu haber 31 Ekim 2019 - 10:54 'de eklendi.

Kasım ayı içersinde Delege seçimlerini yapmaya hazırlanan CHP Büyükçekmece de yaklaşan kongre öncesi İlçe başkanlığı için adaylarda ortaya çıkmaya başladı.

Abay; Bende varım dedi…

Çok sayıda adayın ilçe başkanlığı için kulis çalışması içersinde olduğu öğrenilen CHP Büyükçekmece de mevcut ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’tan sonra İlçe yönetim kurulu üyesi Bilal Abay’da, Aralık’ta gerçekleşeceği öngörülen partisinin olağan kongresinde  ilçe başkanı Gökbulak’a, karşı aday olduğunu açıkladı.

Aynı zamanda Gökbulak’ın, mevcut yönetim kurulunda iki yıldır yer alan Abay’’ın, İlçe başkanlığı binasında gerçekleştirdiği adaylık açıklamasında Mevcut İlçe başkanı Gökbulak’ın, yanısıra yönetim kurulu üyeleri, bazı meclis üyeleri, eski milletvekili Ayhan Altuğ, eski ilçe başkanlarından Mehmet Tekdemir ile Abdulkerim Menteşoğlu ve partililer katıldı.

Kısa bir yazılı açıklamasıyla partililere ilçe başkanlığına talip olduğunu açıklayan Bilal Abay, Soru almadı ve yakın zaman içerisinde basın toplantısı düzenliğeceğini belirtti.

İki yıldır birlikte görev yaptığı Abay’ın, karşısına aday olarak çıkmasını demokratik bir hak olarak değerlendiren mevcut ilçe başkanı Gökbulak, ise Abay’ı, Tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER