SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CELALİYE BAMYASI VE SİYEZ BUĞDAYI KARAEVLİ TARIM FUARI’NDA TANITILDI

CELALİYE BAMYASI VE SİYEZ BUĞDAYI KARAEVLİ TARIM FUARI’NDA TANITILDI
Bu haber 03 Eylül 2021 - 12:15 'de eklendi.

Bilimsel tarımının geliştirilmesi ve tarımda yeni uygulamalar alanında pek çok projeye imza atan Büyükçekmece Belediyesi’nin bilimsel tarım mahsulleri Celaliye bamyası ve Siyez buğdayı Tekirdağ Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

 Fuarda yeni tarım aletleri, tohum, gübre ve zirai ilaç ile beraber deneme alanlarına ekilen ayçiçeği, mısır ve sorgun gibi ürünler de tanıtıldı.

 Karaevli Tarım ve Teknoloji Günleri’nin 11’inci yılı

 Bu yıl 11’incisi düzenlenen Karaevli Tarım ve Teknoloji Fuarı’nın açılışı Vali Enver Salihoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Açılışa Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Murat Erçağ, Nevzat Sezen, Fatih Çınar Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Cive, Tarım Müdürü Gözde Göçmen Öztürk katıldı.

Fuar 4 Eylül’e kadar devam edecek

Tekirdağ’da Almanya Tarım Birliği’nce (DLG) düzenlenen fuara Türkiye genelinde 81 firma katıldı. Fuarı düzenleyen DLG Fuarcılık Genel Müdürü Onur Kiraz her yıl çok sayıda katılımcı firma ile fuarı 11 yıldır düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Üreticilerin dünya çapında yaşanan tarımsal gelişmelerden haberdar olmasına destek olan Tekirdağ Karaevli Tarım ve Teknoloji Günleri 4 Eylül’de sona erecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER